Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 17

Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 17 | Autor: coralia76

Link direct la acest mesaj

Buna dimineatza fetele!
Am creat un nou capitol pentru ca cele de pe weekend nu le-am mai gasit cand am venit azi dimineatza.S-o fi intamplat ceva?
Ce mai faceti?Noutati?
Va pup pe toate!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Test

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Tonnia..stii ce se intampla pe forumul asta?O fi arhivat mesajele de pe weekend?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Fetelor ... se pare ca asta e, s-au pierdut toate mesajele incepand cu 03.03, au fost probleme cu baza de date.
Ce ziceti, revenim ? Tare dor mi-e de voi !

Mergi la inceput

Hello..maria Pm l-ai primit?
Haideti si voi fetele care aveti vesti....Ce mai ziceti?
Tania,Roxee,Laurici....liniutze ceva?
Eu cu temperatura asta..sunt cam trista...sunt in ziua 14 azi si..tot 36.4,36.5...daca mai trec vreo 2-3 zile si tot asa ...inseamna ca ceva nu-i right....
Pupilici!

Mergi la inceput

Servus Cora !
Cred ca s-a pierdut PM-ul tau, nu a ajuns la mine. Ti-am trimis acum unul de test, sa vedem daca s-a reparat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Marturisesc ca fac parte si eu din cohorta de la usa dr. Tutunaru, pentru ca am gasit marele Medic, nu "marele barbat" cum a afirmat cineva..Barbatul mi l-am gasit in alta parte, nu obisnuiesc sa caut la doctor, thank you very much...
Si, culmea, nici mie nu mi-a luat bani....Niciodata....
Si abia astept sa-si deschida cabinet ca, platind taxa, sa ma achit, cumva.AAA, si nu am stiut de initiativa cu mobila sau zugravitul cabinetului, da e o idee f. buna, eu vin cu o bidinea, cand/unde ne intalnim, fetelor din "cohorta lui T"?

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Fetelor, bine ca s-a remediat problema! Am crezut ca m-au dat afara!

Nici mesaje private nu s-au putut trimite.

Coralia, deci a fost defectiune, dar daca nu era, subiectul inchis nu se arhiveaza imediat, ci trece pe pagina a 2-a de la Asteptand un ingeras. Intelegi?Eu cred ca tu te uiti mereu numai pe pagina 1. Asa e ?

Mergi la inceput

Da, se pare ca si-a revenit site-ul, in sfarsit ! Merg si PM-urile, dus intors!
Acum mi-am dat seama ce dependenta am devenit de forum
Eu am fost si sambata pe-aici. Inca n-au aparut vesti despre liniute, dar o asteptam cu nerabdare pe laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Buna dimineata fete frumoase!!!

Sorry ca v-am lasat balta Vineri insa n-am avut de ales. Mi-am anulat calatoria in Germania si am fugit in Grecia pentru ca soacra mea s-a stins din viata. Problema este ca acolo fix a doua zi se inmormanteaza asa ca ... A trecut, acum ne-am linistit.

Ref. la mine: test pozitiv si echo cu endometru f. ingrosat si un punctuletz negru care dupa spusele dr. este posibil sa fie bb-ul insa este prea mic. Deci SUNT GRAVIDUTZA!!!
Indicatiile dr. 4 Utrogestan / zi, No Spa si Scobutil si ne vedem saptamana viitoare.

Pup mult fetele frumoase!

4+

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

O ce bine ca si-a revenit!
Tonnia..am incercat acum sa ma intorc la Asteptand un ingeras sa vad cate pagini sunt..si nu vad nimic..eu dau efectiv click pe capitolul ala apoi ajung la Endometru....unde se vad mai multe pagini...Si am descoperit arhiva de la asteptand un ingeras..o sa ma mai uit prin ea.
pupilici fetelor!
Cum te simti Tonnia?Greturi?Dureri de sani?

Mergi la inceput