astept cerere in casatorie!
Raspunsuri
ticka spune:
din moment ce mai exista cupluri casatorite inseamna ca se mai cere mana, dar care si a cui o cere....asta e intrebarea!!!!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">Mihaita al lui Felis
adusca spune:
De ce cere un barbat mana unei femei?
Pentru ca s-a saturat de-a lui
Cine nu iarta, distruge puntea pe care trebuie sa treaca el insusi.
corina iulia spune:
ia-l la "val" si spune-i ca ori iti cere el mana ori o faci tu
"Nu vezi?.../ Sau-ce-auzi si vezi-nu crezi?.../ N-auzi tu cum suna ora /Fericirii-amandurora?..." Minulescu
cu drag de forum, corina
dulcetica spune:
Da-mi numarul lui de telefon sa-i explic despre ce e vorba.Daca reusesc vreau 10 % comision!
Tzuni ,imi pare rau ca nu pricepe care e intriga,crezi ca e destul de inteligent ca sa te merite?
ralu_trancu spune:
vin si in ziua de azi si la mine, vor si parintii lui sa vina sa ma ceara de la ai mei. si noua ni se pare demodat, dar ca ii impacam ii lasam in pace. e prilej de masa la restaurant, ca doar nu o sa fac masa in casa(ca eu lucrez de la 9la9)
Adela spune:
quote:
Originally posted by papadie
Dupa 6 ani...Cere-l! Pe altu'
KORECT!
Adela , mamica de Julia
motanik spune:
Dar voi in astia 6 ani nu ati discutat niciodata despre asta|? Chiar niciodata?
Eu i-as zice...mey omule, ia zi care-i baiu'! Ca am stat 6 ani cu tine, e o investitie serioasa si sa stiu si io daca ma iei de nevasta sau incep sa dau anunt la matrimoniale?
Glumesc...Eu zic sa ii spui...direct...noi cand ne casatorim?
Succes!
--------------------
Andra
Noi
Pufi
Ajutati un OM sa traiasca!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC
iren spune:
quote:
Originally posted by papadie
Dupa 6 ani...Cere-l! Pe altu'
Chiar asa!
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
Poze cu noi nou noute!!
Poze ian- februarie '05
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Danelutza spune:
Ulala, sase ani, dar cum ai asteptat atita mama draga ?! Eu l-am cerut pe al meu dupa trei luni si dupa jumatate de an m-a purtat la...
Daniela si micutza ISABELLA din burtica (DPN 15.06.2005)