Doctori pe probleme de fertilitate Galati

Doctori pe probleme de fertilitate Galati | Autor: slavmih

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,
Ce doctori buni pe probleme de fertilitate sunt in Galati?
Poate cineva sa-mi spuna cum este doctorul Botezatu?
Multumesc! S

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valiburu spune:

Am inteles ca are o reputatie buna,a ajutat multe persoane sa ramana mana insarcinate,dar depinde de problema cat de grava este.Ecografia e destul de scumpa 500000,eu prefer sa le fac la Bucuresti,la Giulesti pentru ca e mai ieftin.Cu el am facut HSG si m-a durut ingrozitor .Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FlorentinaE spune:

Cea mai buna solutie : trenul de Bucuresti.
Subscriu tot pentru maternitatea Giulesti.Am trei prietene care au mers la Giulesti si toate au bebei( culmea numai baieti).Ele au peste 35 de ani.Nu dispera, dar timpul trece in defavoarea ta.
Sanatate!

FlorentinaE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Tot un medic bun pe asemenea probleme este DOCAN. Stiu doar ca poate fi gasita la policlinica de pe primaverii.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Parerea mea este sa mergi in Bucuresti - la Giulesti sau in alta parte insa oricum nu in Galati.
Eu una am ales calea Medsana.
Cat despre Botezatu... - aici vorbesc in numele meu - cad m-am dus la el ma scos cu una mie afectiuni ca sa ma prinda de pacienta si sa cotizez. Are cabinetul din punct de vedere tehnic dotat dar el ca medic si om... lasati-ma sa ma indoiesc.
Iar alti medici... ma abtin. Parerea mea ca suntem prea in urma aici pentru probleme de frtilitate.
Unul din medicii la care am fost mi-a dat o solutie rapid: " fa si tu draga un copil cu altul si nu-i spune. Nu are de unde sa afle si nici nu mai cheltui o gramada de bani".
Deci daca vreti solutii in probleme de infertilitate in Galati - asta e una din ele.
Hai o primavara frumoasa si sa vi se indeplineasca dorintele.

Luli si ... atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

quote:
Originally posted by luli

Unul din medicii la care am fost mi-a dat o solutie rapid: " fa si tu draga un copil cu altul si nu-i spune. Nu are de unde sa afle si nici nu mai cheltui o gramada de bani".
Luli si ... atat.

Bai, asta-i chiar culmea!!! Cum adica???? Suna a replica data de Bucatanschi (sau cum s-o scrie) de care eu am fugit cat am putut! ca si eu cand m-am dus

De Docan stiu ca a rezolvat problema infertilitatii unei colege de-ale mele de servici si chiar trebuia sa aiba 2 bebelushi...(alta poveste)...dar trebuia monitorizata la Bucuresti ca avea tensiune f. mare.

Mergi la inceput

Nu e Bucatansci dar cam toti gandesc la fel. E o "boala" generala.
Nu am auzit de Docan dar fi cum zici tu insa eu sunt satula pana peste cap de medicii din Galati.
Apoi depinde de afectiunea fiecaruia. In cazul nostru de exemplu trebuia sa facem tratamente pana ne crestea barba pana la genunchi si ...tot degeaba.
In final orice decizie costa - timp, regrete, dorinte neamplinite, frustrari...iar pe doctori ... ii doare undeva (cel putin pe cei din Galati, poate mai sunt si in alta parte, poate si in Bucuresti insa totul depinde numai si numai de noi).
Va pup,

Luli si ... atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Luli,....esti tare!!!!

Mergi la inceput

...realista....trist, dar adevarat.

Luli si ... atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slavmih spune:

Mersi , fetelor pentru mesaj, am fost ieri la dr. Botezatu
Intradevar este cam scump.
Mi-a placut ca explica speram sa fie bine.

Mergi la inceput