De cele mai multe ori imi este jena sa scriu aici sa nu fi facut eu ceva si sa ma fac de ras dar acu' sufar rau de tot dupa ele : NU POT FOLOSI ICONURILE SI NU STIU DE CE...(mi-as fi pus un semn cu plansu' dar nu pot...)
Daca ma poate ajuta cineva, pliiz!
Multumesc mult!
Delia si Codrin
Imi cer mii de scuze, abia acum am vazut ca au mai postat si alte fete care au aceeasi problema ca si mine numai ca eu mai am una: nu am putut sterge subiectul acesta chiar daca nu postase nimeni.
Imi cer scuze din nou...uff ce aiurita mai sunt...
Delia si Codrin
Am si eu o nelamurire.Cand am completat pagina pentru copii la profilul personal nu am reusit sa sterg casuta in care scrie ca trebuie sa nasti la data de....Am dat sterge si apoi trimite dar degeaba.Poate sa ma ajute cineva?
andreeat
E o eroare ce nu se da inlaturata, aproape toti membri nasc la aceeasi data. O repara admin pana la urma
Oana_B
Delia,nici mie nu-mi merg emoticoanele de cateva zile.Am postat si eu sa-mi spun problema,subiectul meu e putin mai "jos".
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Am vazut dupa ce l-am postat pe al meu... si nici nu l-am mai putut sterge...insa eu care sunt superbata in ale calculatorului am observat ca si pe net la alte pagini nu-mi deschide nimic cu javascript...asta - sa fie o coincidenta?
P.S.: daca intrebarea a fost stupida va rog sa ma-ntelegeti ca sunt cam aeriana in ale tehnologiei.
Pupicei!
Delia si Codrin