Trusa pentru stabilirea ovulatiei

Trusa pentru stabilirea ovulatiei | Autor: prettysunshine

Link direct la acest mesaj

Unde pot sa gasesc asa ceva,la farmacie?Si ati putea sa-mi spuneti daca e scumpa?

• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Sunt teste de ovulatie. Se gasesc de ex. la Sensiblue. Costa cam 70.000 lei/buc. Sunt 3 teste la cutie. Poate s-au mai scumpit intre timp.
Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Multumesc,Bety.Tu ai folosit asa ceva,sunt eficiente?

• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)

Mergi la inceput

Parerile sunt impartite. Eu am folosit. Dar am fost si monitorizata, plus ca eu imi cunosc (cat de cat) organismul dupa atatia ani.
Beatrice

Mergi la inceput

Si eu credeam ca mi-l cunosc,dar din cauza unui fibrom,mi s-au scurtat mult ciclurile menstruale,asa ca nu prea mai stiu cand e ovulatia exact.In plus,am avut si o hemoragie rebela.Cum pana acum n-am avut probleme din astea, nici nu stiu cum se determina ziua ovulatiei.

Mergi la inceput

Daca vei citi subiectele dezbatute pe aici, pe forum, vei invata multe!
Succes si te de martisor, Beatrice

Mergi la inceput

Multumesc,Beatrice.Si pentru tine o de martisor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Rosa,
Gasesti pe DC cum sa-ti urmaresti ovulatia, fertilitatea:

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=78
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=131

si pe forum multe, multe informatii...

poti sa te uiti si pe
http://ttc.fertilityfriend.com

Succes!

KIM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaishappy spune:

Buna fetelor,

Eu am cumparat teste de ovulatie de la o farmacie obisnuita. In urma unei discutii cu farmacista care nici nu auzise de asa ceva,aceasta a sunat la un furnizor si a comandat cateva teste de la firma Nova Med care au costat 38.000lei bucata.Mie mi-a iesit pozitiv in ziua a 13a adica cu 24 de ore inainte de ovulatie .Asa mi-a aratat si temperatura.Oricum aceste teste au si un prospect destul de cuprinzator si detaliat.

Va doresc o primavara frumoasa si luminoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

WOW, asa de ieftine??!! Si se gasesc astea in toate farmaciile?sa vrea sa-mi iau si eu daca sunt asa de ieftine ca eu am un ciclu de vreo 38 de zile, va dati seama cate tre'sa-mi cumpar!la sensi blu sunt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaishappy spune:

Dariana,

Eu nu stiu sa-ti spun daca se gasesc la Sensi blu, caci nu am intrebat la ei, in schimb din ceea ce s-a mai dicutat despre aceste teste am aflat ca cele de acest tip de la Nova Med sunt cele mai bune.Procedeaza si tu ca mine discuta cu o farmacista!
Iti tin pumnii!

Mirela

Mergi la inceput