mar cu biscuiti
voi ce biscuiti folositi/ati folosit la combinatia asta?
ca ce-am gasit eu is mai mult e-uri cu biscuiti...
anda & bb edi
Raspunsuri
gabid spune:
quote:
Initial creeata de anda
anda & bb edi
Eu ii dau biscuiti de bb Hero,Hipp si mai nou unii turcesti care sunt mai ieftini si-i gasesti la Gima.Acesti biscuiti se topesc si bb nu se inaca.A mea se ineaca cand ii dau alti biscuiti.Problema e ca Simona nu papa mar cu biscuite ci doar branza cu banane,portocala si biscuite.
Te pup,
Gabi si bb Simona
katty spune:
Eu ii dau biscuiti turcesti Cicibebe, dar am inteles ca si Petit Beurre sunt ff buni.
Catalina+Andrei(6 luni)
Dana M. spune:
mai fetelor, eu is mai inapoiata.... eu ii dau Ralucai biscuiti populari, mai !!!!
...si-i plac tare, si ni-i cumpara buni de la .....uite ca nu mai stiu, dar is din aia tip Berceni, sau Sibiu, sau.....cum le mai zice, cu gaurele, pe care-i inmuiam in ceai cand eram mici, nu mai tineti minte?
Dana M. si Raluca
edwardpetriu spune:
quote:
Originally posted by gabidquote:
Initial creeata de anda
anda & bb edi
Eu ii dau biscuiti de bb Hero,Hipp si mai nou unii turcesti care sunt mai ieftini si-i gasesti la Gima.Acesti biscuiti se topesc si bb nu se inaca.A mea se ineaca cand ii dau alti biscuiti.Problema e ca Simona nu papa mar cu biscuite ci doar branza cu banane,portocala si biscuite.
Te pup,
Gabi si bb Simona
edwardpetriu spune:
Depinde ce stiti dvs. despre E-uri. Nu toate sint chiar asa de nocive pe cit credeti. Unele sunt chiar naturale, bineinteles foarte putine dintre ele. Daca doriti mai multe amanunte pe Calea Floreasca exista o farmacie, se numeste Naturalia, unde au f. multe produse naturale.
Sau, biscuitii pot fi facuti, foarte usor si in casa, in cazul in care vreti sa fiti sigura ce compozitie au.
Va urez succes!
Danza spune:
Noi papam biscuiti pt. copii ce se numesc Bebelus, dar mai papam si Petit Beurre si biscuiti cu lapte. Combinatia biscuit + mar - mai rar. Apreciaza mai mult laptele cu biscuiti si banana.
Cu drag,
Danza, mami fericita a lui Danuz
GabrielaG spune:
Biscuiti "Danut", din acei care au forma de litere sau diverse pasari. Sunt buni si ii plac.
Sanatate,
Gabriela si baietii
palmyrah2002 spune:
Biscuiti obisnuiti("adicatelea"aia care costau 9 lei kg pe vremuri...)!!!Cristina si Mihnea