am filmat in incinta asociatiei de prop

am filmat in incinta asociatiei de prop | Autor: danamatcas

Link direct la acest mesaj

Am filmat in incinta asociatiei de proprietari presedintele
asociatiei. Filmul a surprins momente in care acesta ne injura si
spunea ca nu vrea sa-i filmam imaginea. Apoi a chemat politia si acestia ne-au pus sa stergem caseta spunand ca nu avem voie sa filmam
acolo. Binenteles ca nu am sters caseta si o avem. Am vorbit cu cineva din politia economica si spune ca avem voie sa transmitem caseta catre terte persoana(noi vrem s-o dam unui post de televiziune). Daca cineva a intalnit un caz similar sau stie sigur, sa ne spuna si nou daca pana la urma o putem sau nu transmite mai departe. Locul in care am filmat la urma urmei este un loc public, pentru care noi proprietarii platim chirie.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Nu stiu la voi cum este legea "audio-visual-lui",dar la noi daca o persoana nu este de acord sa fie filmata si sa i se faca public numele ,nu ai dreptul sa o faci!
In cel mai bun caz ,de filmari cu "camera ascunsa " sa zicem ( actiuni ilegale ),se poate difuza banda pe un post de televiziune fara sa se precizeze numele persoanei si ,(s-au) al asociatiei, si fara sa i se arate fata ,deci banda trebuie "lucrata" inainte voalat numele persoanei si fata ! in felul acesta pote fi transmisa pe un post de televiziune fara sa riscati de a fi dati in judecata!
Acum insa depinde de legile in vigoare din tara ,........trebuie sa te interesezi ianinte, ce si cum si apoi sa actionezi!

Aura&Luca,3 ani!!!!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/album?.dir=/a58e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ce anume vreti voi sa faceti adica ce doriti sa obtineti?

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput