Noii veniti si nu numai...
Am inteles nevoia de moderare a noilor veniti ca si eu observ ca tot apar tot felul de personaje care numai pentru informare nu intra pe DC, din pacate nu vad si efectele....
Nu-mi sta in caracter sa vin cu para, dar petrec destul timp pe aici si ma oftic, mai ales cand merge prost netul si dureaza o ora pana mi se incarca o pagina, cand in sfarsit pot citi subiectul si e bluf.
Azi la legislative, Iva posteaza din nou, un subiect nou cu aceeasi teme :"CIC pentru gemeni" desi pe pagina 2 are subiectul vechi cu raspunsul lui Marius (are 3 posturi pana azi).
La Generale: Novac Elena (parca - 67 posturi) deschide un subiect "XXX" citesc si e o aiureala, cum ca sa mutati nu stiu ce subiect - normal era sa posteze aici, nu?
Si nu sunt doar astea cazurie. Vad foarte multe persoane care deschid intr-una subiecte, 5-10 pe zi, nu le numar exact, sau dau raspunsuri de genul 1 pentru cutare, apoi al 2-lea pentru cutare, al 3-lea.....samd. Eu editez de regula cand imi amintesc ca nu am spus cuiva ceva, si ma enervez cand vad insirate pagini intregi cu acelasi nume pe ele.
Gata, mi-am spus oful!
Cred ca trebuie un pic de ordine, cei noi sa fie atentionati intr-un fel desi si printre membri vechi sunt persoane cu aceste obiceiuri.
Parerea mea, sper sa nu ofensez!
Cristina si Alexandra(30.09.2004)
Raspunsuri
marius spune:
Am citit cu atentie intr-un fel ai dreptate. Problema este ca forumul este public ceea ce inseamna ca toata lumea este libera sa publice mesaje cu exceptiile prevazute in Regulament. Desigur daca ai remarcat ca sunt mesaje care nu au un continut concret sau un interes general cu atat mai mult pentru cei care gestioneaza toate mesajele devine uneori chiar tracasant.
Oricum voi ridica problema pusa de tine in administratia site-ului si probabil vom cauta noi solutii de optimizare.
Multumesc pentru atentionare.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
juliafin spune:
Parerea mea e asemenea subiecte mor de la sine.Si daca tot a raspuns Marius,o solutie ar fi īnchiderea acestor subiecte "parazite",daca īn decurs de X ore nu li se da nici un raspuns.Poate īn caz de recurs motivat al autorului la moderatori,sa fie redeschis pentru īnca 24 de ore.
Completez.Sau cele care dupa cateva zile nu prezinta interes,sa fie inchise.De exelmplu,eu am deschis acest subiect,s-au scris 4 mesaje,nu prezinta interes,sa fie inchis/arhivat/sters!Altul la rānd!
aissa spune:
Marius, sper ca nu am suparat pe nimeni, pur si simplu mi-a sarit in ochi subiectul cu CIC gemeni ca il citisem pe primul, plus ca mai era unul deschis de altcineva cu acelasi subiect. Vroiam sa spun ca daca tot trebuie moderati cei nou veniti se putea remarca de catre cun moderator acest lucru. Apoi am realizat ca poate a moderat cineva prima data si altcineva a 2-a oara si atunci e firesc asa sa fi scapat. Imi dau seama ce stresant e si pentru voi, asta e motivul pentru care am scris aici. Inca o data scuze daca am deranjat cu ceva.
Juliafin, tocmai asta ziceam si eu, si am deschis acest subiect tocmai ca sa se inchida cele 2 semnalate de mine ca nu are rost sa pierdem timp sa deschidem subiecte nefolositoare.
Ce am vrut era doar sa atrag atentia asupra ce observasem.
Cristina si Alexandra(30.09.2004)
marius spune:
O solutie de optimizare este si atentionarea directa sau primn mesaj privat adresat oricarui moderator de preferinta celor care modereaza sectiunea in cauza. Orice ajutor adus in acest sens este defapt propriul vostru ajutor. Acest site se intretine prin si cu fiecare dintre noi.
Inca odata multumiri.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro