Salutare, de catva timp deschid lista cu subiecte, si pe subiectul care ma intereseaza vad la rubrica "ultimul mesaj" , un nume si ora la care a postat. Deschid subiectul sa vad ce a mai scris omu' ala la subiect...pauza mesajul respectiv.
Uite un exemplu chiar acum: la generale, subiectul "un stirgat disperat..." ultimul mesaj postat de"ancuta06 la 17:00:03.
Deschid subiectul, vad ultimul mesaj postat de roxana1974 la 15:32:07.
Ce se intampla? Se greseste sau eu nu vad toate mesajele?
Ce ma deranjeaza e ca intru degeaba pe subiecte, in speranta ca cineva a mai postat, si cand colo aceleasi mesaje pe care le citisem, si pierd timp aiurea, timp care si asa mie nu-mi ajunge!
Multumesc anticipat,
Madalina
Madalina,vezi bine doar ca ceea ce vezi tu este reeditare.
Adica,Roxana tot editeaza lista de donatii si apare ca ultima care a postat.
Insa ea de fapt doar a editat raspunsul.
La fel si ancuta sau eu sau oricine altcineva.
Fie corectezi greseli de orto,fie adaugi sau stergi ceva apari ca ultimul care a postat.
Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."
Roxana a fost ultima care a postat un mesaj la subiectul respectiv si ancuta este ultima care si-a editat mesajul postat la subiectul respectiv.
Pe forum se vede ultimul care a pus ceva la un subiect, indiferent ca este un mesaj postat sau o editare la un mesaj pus cu trei ore mai devreme.
Am fost coerenta?
Oana_B