Va rog MULT ajutati-ma!

Va rog MULT ajutati-ma! | Autor: atatu

Link direct la acest mesaj

ultimul Cm al meu a fost pe data de 10ianuarie 2005. in a 11 zi a ciclului am fost la dr. si mi-a facut instilatii. dupa spusele lui "totul este ok si ma-sfatuit sa prestez asiduu pt. ca mingea este in terenul nostru". ca atare am prestat totusi mi-a dat sa iau duphaston pana in ziua 23-a. eu avand un CM regulat. luni a 29 -a zi mi-am facut un test si a iesit pozitiv. miercuri mai iau inca 2 (alte firme) tot la fel. ma decid si merg la Medsana si fac testul singelui - rezultat 597,57 mlU/ml. dau telefon dr. ca nu stiam sa citesc rezultatul si imi spune ca "se pare ca este pozitiv dar pt. siguranta sa vin la control". ma duc aseara si STUPEFACTIE: eu nu pot ramane insarcinata pt. ca am chisturi pe ovarul drept si nu stiu ce cu stangul. am plecat de la el plangand dupa ce ma asteptam numai la vesti bune. de dimineata mi-am facut un test Clear Blue si bineinteles ca a iesit pozitiv.
VOI CE CREDETI? SUNT TERMINATA PSIHIC. NU STIU CE SA FAC SA STIU SI EU CEVA SIGUR. CRED CA ...........nu stiu ce.....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns psj spune:

NU inteleg , doctorul tau ce spune ca toate teste ies pozitive ?? E nebun ??? E clar ca esti insarcinata , ce daca ai chisturi , or sa se resoarba in sarcina .
Du-te la alt doctor si gata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Daca ai chisturi poti ramane gravida, nu te mai speria, eu am avut chisturi pe ovare, am luat timp de 7 ani Microginon, am intrerupt si dupa 3 luni am ramas gravida.
Marti am fost la doctor (la controlul pe care il fac la o luna - fiind insarcinata) si am intrebat din nou pentru a zecea oara daca mai am chisturi pe ovare, raspunsul a fost ca sunt curate, nu prezinta chisturi...
Eu cred ca esti insarcinata, imposibil sa iti iasa valorile si testele pozitive si tu sa nu fii, mi se pare absurd, sau poate sunt eu nebuna...

Cum a vazut ca ai chisturi? Ti-a facut eco? Daca nu s-a vazut nimica in uter, poate e prea devreme ca sa vizualizeze ceva... Eu zic sa mergi inca la un dr. sa iti mai faca un eco, normal ar fi sa se vada ceva acolo..

Numai bine si iti doresc sa fie asa cum vrei tu,

Katink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

si eu aveam trompele obturate si nici o sansa, dar iata acum am un bb in burtik.. mergi la alt medic, esti foooarte insarcinata, felicitari

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Draga mea,eu zic ca esti cat se poate de insarcinata!Felicitari si schimba doctorul!Urgent!

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by valentinag

Draga mea,eu zic ca esti cat se poate de insarcinata!Felicitari si schimba doctorul!Urgent!

Bun sfat si eu ma gindeam tot la asta, schimba doctorul cit mai repede si mult succes la alt doctor si mai ales felicitari pentru sarcina.

Daniela si micutza ISABELLA din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Hai ca ma sperii, Atatu. Mie mi-a iesit 366 si ma bazam pe asta!
Eu am ramas "fara ovulatie" luna asta!

Mai fetelor, se pot insela astia de la Medsana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrusha spune:

Draga atatu, lasa supararea la o parte si consulta cat mai rapid un alt medic. Se pare ca exista acolo un doctor ce vrea neaparat sa bage spaima in paciente dand vesti proaste. Nu stiu daca este vorba de acelasi doctor dar uite ce se poate intampla. Un "dragut" doctor ginecolog o anuntase pe prietena mea ca este la un pas de a face cancer si trebuie neaparat facuta o interventie chirurgicala. La insistentele noastre a mai cerut parerea unui alt doctor si astfel a aflat cu bucurie ca problema se putea trata mai simplu, cu tratament pe baza de ovule.... Asa ca vezi tu, desteptii astia de doctori se pot insela. Deci capul sus si consulta alt medic

Andrusha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Felicitari pentru sarcina! Pentru ca este sarcina.Chisturile nu pot da o valoare atat de pozitiva. Mergi la alt medic.

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Felicitari, esti gravidutza ! Cu sau fara chisturi, esti gravida !
Ai grija de tine si de bebe, sa fie intr-un ceas bun. Testul de sange nu-l pozitiveaza nimic pe lume decat bebe, sa-ti fie clar !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

chisturile n-au legatura cu valoarea beta hcg

Mergi la inceput