Endometrioza

Endometrioza | Autor: andra10

Link direct la acest mesaj

Fetelor,azi am fost la doctor pentru ca deja am inceput sa imi pierd rabdarea si asta pt. ca implinesc un an de cind tot incerc sa ramin insarcinata si nimic.In ultimul timp am avut dureri cumplite de burta nu numai la ciclu ci si asa din senin si azi mi s-a confirmat ca as avea endometrioza.Ce puteti sa imi spuneti si mie despre aceasta boala?Eu am fost programata la operatie peste citeva saptamini si cu ocazia asta a zis ca imi rezolva si problema cu trompele ingrosate si alte minuni ce mai am pe acolo.Sint un pic derutata,imi e si frica sincera sa fiu,a mai facut careva operatie pentru asa ceva?Va multumesc anticipat pentru orice informatie ,sfat ,cit de mic.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Intra la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=29747 , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42216 , daca m-ai ai alte intrebari iti stau la dispozitie , am fost si eu operata de chist endometriozic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada77 spune:

Am fost si eu operata de endometrioza in urma cu un an si jumatate. Operatia a decurs bine, apoi am facut un tratament cu Diphereline. In multe cazuri operatia se poate face laparoscopic.
De atunci am mai facut cateva tratamente, duphaston - 6 luni, stimulare ovariana cu clostilbegyt si pregnyl, dar nu am reusit sa obtin inca o sarcina...
Iata cateva linkuri unde poti gasi mai multe informatii despre endometrioza.
www.eva.ro/sanatate/articol395.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Andra uita-te si pe aici

http://www.herbs2000.com/women/herbs_w_13.htm

sanatate
Loma

Smerenia este regina virtutilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

andra, intra si pe reclama .Am facut si eu laparo dar pt altceva, oricum, sa nu-ti fie frica, nu are de ce si sa stii ca se pot rezolva multe probleme cu ocazia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra10 spune:

Fetelor multumesc mult de raspunsuri.Am citit si pot spune ca sint un pic mai informata acum.Problema e ca laparo am facut anul trecut si nu s-a vazut nimic acum ma taie efectiv pe burta ca sa ma rezolve si cu trompele ingrosate si nici nu mai stiu cite probleme mai am pe acolo.Daca era vorba sa fie laparo nu imi era asa de frica.
Va pup pe toate si inca o data mii de multumiri.

Mergi la inceput