endometru, ovulatie, temperaturi (12)
Haideti, fetele, aici. 

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
Raspunsuri
ariadna33 spune:
Buna-dimineata!
Ce mai faceti? Vad ca bine. Mai avem o graviduta pe aici, cred ca o sa fim date afara din 'Asteptand un ingeras...' din cauza nonconformismului. Antonia, ma bucur pentru tine asa cum ma bucur si pt. Felicity, acum ca ea a vazut inimioara batand. Va urez sarcini usoare!
Eu nu mai pot intra de la servici pe forum, nici pe alte cateva site-uri, zilele astea ne schimba serverul, deci curand s-ar putea sa intru. Sunt bine, dar se poate si mai bine...
Alé, cineva spunea la un moment dat (nu mai stiu cine) ca barbatii sunt niste copii, e foarte adevarat, as mai adauga ca nici nu stiu sa recunoasca atunci cand gresesc. Dar noi ii iertam si ii rasfatam in continuare, nu? Cred ca v-ati impacat sau urmeaza sa...
Am citit tot felul de comentarii despre acest subiect, ma simt putin implicata in asta pt. ca eu l-am creat, initial avea numele "endometru", apoi i-am adaptat numele la discutiile care s-au incins. Propun ceea ce propuneti voi. Orice subiect veti crea voi fi si eu acolo, chiar daca voi intra in tabara cealalta, a gravidutelor (si voi intra, va promit!).
PS: mersi, CHI pt. dedicatie.
Tonnia spune:
Ariadna, faci misto de noi? Pai tu ai internet si acasa! Te rog frumos, baga-ne in seama mai des, sefa!
Si acum o informatie tehnica, pt. justificarea titlului: Endometrul este foarte important! El nu trebuie sa fie prea mic!(Tia, glumesc
)
Loredana, multumesc mult de tot! Bine ai venit si molipsire rapida!
Gabiu, eu mi-am masurat temperatura, a fost prima luna, din pacate mi-a fost imposibil sa o iau la aceeasi ora, pt. ca de cele mai multe ori ma trezeam mult inaintea ceasului. Nu stiu cand am avut ovulatie. Cei de pe ferti;ity, au considerat ca am avut-o in ziua 12 si asta pt. ca am avut un salt de temperatura mare(adica de la 36.7 la 37.2). Dar in ziua respectiva eram dupa o noapte de nesomn, temperatura am luat-o la 8.30 in loc de 4-5 ca de obicei. Daca modific temperatura si trec acolo tot 36.7 ei imi muta ovulatia in ziua 14, cand am avut un salt de doar 0.1, adica 36.8. Dar nici atunci n-am luat-o corespunzator. E extrem de important sa o masori la aceeasi ora. Saltul poate fi si mic, de 0.2. E suficient atat! Mama, cat am scris!
Ancuta, ce mai faci tu?
Felicity spune:
Ariadna 
, ai venit cu forte proaspete si optimista.
Brava tie!!! Luna asta se va intampla!
si ca sa fie in topic, cat ai endometru azi? ![]()
Tonnia spune:
Endometru ca al ei....! O minunatie! Sa-l mananci din ochi, nu alta!
Nu ti s-a parut cam sec mesajul ei? Hai sa o barfim un pic!
ariadna33 spune:
Da, Tonnia, am net acasa, dar nu a mers neam zilele astea, toti zeii sunt impotriva mea 

.
Endometrul? Cine stie?
Luna asta sunt legata la ochi, cine stie unde oi ajunge? Dar luna viitoare o s-o fac cum scrie la carte.
Tonnia spune:
Ariadna, sper ca totusi ai prestat si tu un pic, ca sa putem sa-ti tinem pumnii! Sa nu fim ca in bancul cu lozul in plic!![]()
ariadna33 spune:
Am invatat si niste bancuri noi, dar nu vi le spun, ca sunt biippppp.
Nici macar nu stiu daca am avut ovulatie si cand. 
Felicity spune:
cred ca daca o barfim, ne citeste mai des, si ne si raspunde ![]()
ariadna luna asta e de placere doar, si vine el si bebe...fara masuratori de endometru si temperatura (cred ca trebuie sa apara cuvintele astea doua sa nu fie mesajul off-topic
)
Tonnia tu treci in pat, ACUM
si desigur....fara tutun, ia exemplu de la ariadna.
ariadna33 spune:
Da, Tonnia, despre tigari, vreau sa-ti spun ca eu am o vointa tampita uneori nici eu nu mai pot sa trec peste ea. Adica se petrece ceva ciudat, fac eforturi luni de zile sa-mi intaresc vointa (zic: hai sa fiu puternica, sa nu mai fumez) si apoi brusc... se declanseaza. Uite, eu am avut pana acum cateva tentative de a ma lasa de fumat, dar de data asta cred ca este ceva definitiv.
Trebuie sa gasesti si tu motivatia. Cauta bine. Eu am gasit-o cand mi-am adus aminte DE CE m-am apucat de fumat (eram nefumatoare, nu suportam fumul de tigare, intr-o noapte am visat ca fumez cu pofta o tigare, si... am vrut sa vad daca am aceeasi senzatie in realitate).
Si... ceva despre subiect: cred ca totusi am ovulat, dupa temperatura luata 'cu mana'.