pete maronii si atat.....poate fi sarcina?
Fetelor sunt intr-o mare dilema si mi-e frica sa imi fac un test. Nu mai vreau pur si simplu sa vad o liniutza!!!!!!!!!
Luna asta insa mi s-a intamplat ceva ce nu am mai patit pana acum.
Azi trebuia sa imi vina rusii dar ieri am gasit niste pete mici maronii pe chilot. Am crezut ca mi-a venit, am tras bocetul de rigoare dar asta a fost tot. Pana seara nu a mai curs nimic. Azi dimineata am gasit din nou o pata mica mica maronie. Insa de atunci nimic. Ma doare putin burta, ma dor sanii si sunt umflati(dar asta e in fiecare luna) si cam atat. Daca ati mai patit asa ceva povestiti-mi si mie va rooooog mult!!! Mentionez ca sunt dupa a doua luna de stimulate cu clostilbegy si acum iau duphaston(pe care am inteles ca trebuie sa il iau pana imi vine).
Multumesc frumos anticipat
Raspunsuri
Tia spune:
poate fi de la implantare, eu am avut la ambele sarcini, m-au tinut cateva zile.
decat sa te stresezi, mai bine faci un test de sarcina. in ce zi esti?
bafta! 
poliana spune:
Multumesc Tia!!! Sunt in ziua 29 dar ...mi-e teama sa fac test.Am hotarat sa astept pana la sfarsitul saptamanii si sa fac atunci un test. Acum vad ca s-a oprit de tot! In plus ma dor putin ovarele, mai ales in partea dreapta! Offfffffffffff am o tona de emotii in suflet!!!
Merci inca o data!
carmenus spune:
Te inteleg prin ce treci dar, din pacate, nu stiu ce sa-ti spun ca se intampla. Mie mi-a venit ciclul pe 2 ianuarie, apoi pe 18 mi-au aparut 2 pete de sange curat urmate de cateva pete maronii. In urmatoarele 2 zile, iarasi cateva pete maronii. Si de atunci nimic. Daca acela ar fi fost un ciclu, acum s-ar apropia termenul sa-mi vina din nou. Si eu m-am gandit ca ar putea fi o sarcina dar, din pacate, 2 teste au iesit negative. Nu mai spun ca intre timp am facut o cistita si m-am indopat cu antibiotic. Eu merg sa-mi fac o ecografie.
Iti doresc sa fie asa cum vrei tu.
Sorina7 spune:
petele maronii pot fi ori de la implantare, ori ca vine ciclul.
avand in vedere ca ai avut si stimulare, si ca te doare in dreapta si nu burta cum ar fi inainte de ciclul, eu as zice un 2 : 1 pentru sarcina...
...dar decat sa te stresezi atata, ia-ti inima in dinti si fa un test de sarcina, ca acum ar trebui sa iasa asa slab pozitiv macar. BAFTA !...
si daca te superi ca vezi numai o liniutza, las ca atunci cand o sa il ai pe ala cu doua, il pui pe pereti in rama, sa te razbuni pe toate alea negative !
Sorina
nique15 spune:
Eu in dimineata cand am hotarat sa fac testul am descoperit 3 pete maronii pe chilot... si stateam in cumpana daca sa-l stric sau nu... si "l-am stricat" si au aparut cele 2 liniute...
Curaj! La cate teste ai facut, ce mai conteaza unul?
Ioana
Emi si mami spune:
Curaj, Poliana!
Sarcina exista sau nu, indiferent daca iti faci test sau nu!
E singurul mod in care poti sa scapi de ganduri. Daca e bb, nu trebuie sa fii ingrijorata si nervoasa. Ia-ti un Clear Blue.
Un
pentru tine. 2 liniute iti doresc!
otau spune:
S-ar putea sa fie sarcina. Asa am patit si eu. De fiecare data cand se apropie "rusii" pe mine ma doare burta si durerea se lasa pe piciorul drept. Ma doare si spatele. Asa patesc de la 12 ani. Ei, cand a fost "cu ochi" aveam aceleasi dureri si nici prin cap nu-mi trecea ca nu-mi va veni. Au aparut acele pete maronii si am crezut ca se apropie. Nici vorba! Mi-am luat inima in dinti si mi-am facut testul. Cand colo ce sa vezi? Era bb!
poliana spune:
Mai fetelor sunteti asa de dragutze incat ...va pup din suflet pe toate!!!
. M-ati incurajat nu gluma!Sorina mama,cand oi vedea alea 2 liniutze ii fac si copie xerox!!!!!!!!!!
Din pacate nu mi-am gasit inca curajul sa fac un test. Azi dimineata iar m-a intampinat o pata foarte mica maroniu inchis spre negru.Dar atat!Sanii ma dor in continuare dar nu asa de tare ca in lunile trecute. Cred ca voi astepta totusi sfarsitul saptamanii si atunci imi iau un tet. Primul lucru : va scriu sa va spun daca e de bine sau nu!
Sun constienta ca daca e sa fie este si daca nu ...nu dar vreau sa mai visez!
Daca mai aveti povesti cu Ilene Cosanzene si pete maronii pe chilotei va rog sa mi le spuneti!
Va pup cu drag! 
mitub spune:
Poliana draga,
sugestia mea e sa iti faci testul cat de curand sau sa mergi la un medic. Petele maronii pot fi un semn de insuficienta de progesteron, care este foarte important la inceputul sarcinii (el este cel care sustine sarcina in primul trimestru). Deci, afla cum stai si eventual ia utrogestan sau duphaston (just in case) ca sa previi o posibila iminenta de avort!
Bafta muuulta, te asteptam printre mamici,
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 15 saptamani (DPN 1 august)
poliana spune:
Draga mea Mitub, ai dreptate asa este dar eu iau duphaston.
Luna asta am facut stimulare cu clostilbegyt, apoi a urmat pregnylul si dupa duphaston pe ca re drita mi-a zis sa il iau pana imi vine.
Iau 2 pe zi si am tin cu dintii de tratament.
Merci de sfat!!!!!
Pup!