Maybe Baby
Firma Salus Rom Tg. Mures se pare ca nu are pe stoc dispozitivul Maybe Baby. Poate sa-mi spuna cineva de unde as putea sa il cumpar?
Raspunsuri
monval spune:
Buna ADA77,eu mi-am cumparat acest test acum 5 ani de zile si nu stiu daca mai este valabila adresa , dar cred ca merita sa incerci:BIONET ROMANIA SRL ARAD TELEFON FAX/0257270746 sau SALUS-ROM SRL TG. MURES TEL FAX/0265 217824
Sa stii ca este autorizat de ministerul sanatatii.
SUCCES
gabiu spune:
Am auzit si eu de predictorul asta de ovulatie dar spune-ne daca este eficient dovedit.
Chiar ma intereseaza, am auzit ca este aprox. 100 $, e adevarat?
MRL spune:
gabiu, eu mi l-am cumparat in urma cu 1 an si ceva si am dat pe el 1.400.000 lei cu tot cu taxe postale.
Eu m-am plictisit repede de el si acum zace in sertar. Cel mai bine faci eco sau teste de ovulatie.
Succes!
LilianaM
monval spune:
Eu acum 5 ani am dat pe el 1200000 si pot sa spun ca mi-a folosit.Este adevarat ca le-am combinat pe toate adica termometru aparatul si in ultimul an si testele de ovulatie.
SUCCES
dariana spune:
Fetelor, va rog mult, spuneti-mi si mie in ce consta aceasta metoda?Sau cum se foloseste acest aparat? Eu credea ca e un test de ovulatie. M-ar interesa f. mult pt ca eu am un ciclu foarte dereglat si testele de ovulatie m-ar costa f. mult, chiar e greu sa determin perioada, mi-a venit si la 20 de zile si la 47...daca stiu ca dau o data si 2.000.000, dar sa-l pot folosi mereu, nu o data si atat.ar fi o mare bucurie pt. mine.
bety spune:
Eu am evitat sa-l cumpar, pentru ca am citit ca nu este tocmai relevant. Pe baza analizei salivei, se poate determina perioada fertila. Se pune un strop de saliva pe o lamela (sau asa ceva) si daca esti in perioada fertila apare o imagine ca de feriga. Am inteles ca trebuie sa eviti sa mananci sarat, ca poate influenta.
Fetele care-l aveti, asa este?
Beatrice
monval spune:
Asa este , trebuie sa nu maninci cel putin cu 3 ore inainte si sa fi spalata pe dinti.
dariana spune:
Si in Bucuresti se gaseste asa ceva? De unde pot sa iau si eu aparatul asta miraculos?![]()

gabiu spune:
MRL, de ce spui ca te-ai plictisit de el?
Nu este elocvent sau de ce preferi echo si teste de ovulatie pentru ca inteleg ca el insusi este un test de ovulatie?