dr Poiana
buna fetelor
nu stiu,ma refer la fetele care sunt de mult pe forum,daca ma mai tineti minte.
eu nu am mai intrat de mult pe forum, am fost foarte ocupata si nici tratament nu am mai facut
observ ca multe din fetele care erau pr lista de asteptare sunt acum insarcinate si ma bucur tare mult
eu vreau sa incep din nou dar cu un alt medic, adica dr. Poiana dupa cum se vede si din titlu
am insa cateva intrebari daca stie cineva:
1.cum este ca medic? mie mi-a fost recomandat de medicul in medicina muncii de la serviciu,auzind de endometrioza pe care o aveam
2.cat merge o analiza de trompe la Polizu?
Raspunsuri
camy062004 spune:
Dr.Poiana este profesor conferentiar la maternitatea polizu este bun ca medic dar ajungi destul de greu la el.iar analiza de trompe adica histero la polizu costa 1.500.0000.
camy
lucas spune:
eu sunt pacienta dr. Poiana. ca medic este ok, sta de vorba cu tine, iti povesteste o gramada si mai ales are rabdare, multa, multa dupa parerea mea. si mi se pare foarte obiectiv. sotul meu este tare incintat de el, de cum se poarta cu pacientele.
din pacate nu te pot ajuta cu informatii ptr. tratament. eu sunt insarcinata in 24 de saptamini, dar nu a fost nevoie de tratament.
eu am ajuns destul de usor la el, cu alte cuvinte am sunat la cabinetul particular si m-am programat.
shylili spune:
despre capacitatile lui ca medic nu am nimic de reprosat: are darul de a te linisti si iti raspunde calm la intrebari
cat despre bani este sub orice critica: eu am fost la el la inceputurile cautarilor mele si mi-a facut toate analizele la el la cabinet-adica am lasat vreo 5 milione acolo, dupa care m-a chemat la hsg(poate a fost prostia mea sa o intreb pe asistenta cam cat sa dau-ceea ce ea l-a intrebat pe el si mi-a zis 200 de euro); io ca proasta am dat ca habar nu aveam ce analiza e asta, nu gasisem forumul si eram disperata rau si mai interesant a fost ca mi-a zis ca vorbim de rezultat la cabinet cand aveam programare pt eco de ziua 14, ceea ce pt interpretarea hsg am platit si consultatia(eco era de la sine inteles ca plateam separat)..in fine laparo pt desfundare ar fi fost 300 de euro+anestezist+ce ma dadeai prin spital...in fine eu am renuntat
ca si concluzie,poate am fost eu fraiera sa dau prea mult sau poate m-am trezit la timp...nu stiu, ca doctor e okei dar la capitolul bani daca nu ai o situatie financiara solida...mai mult nu am avut de zis
iti doresc multa bafta cu el sau cu orice alt doctor la care te hotarasti si sa fugi la gravidute cat mai curand
lucas spune:
shylili nu prea stiu ce inseamna aceste preturi, scuze, dar oricum incep sa ma gindesc cum va fi la nastere. UAU! pentru mine e cam tirzior sa ma schimb, am facut la el si amnio, si sa o iau cu altcineva din luna a 6-a parca, parca. eu am facut comparatie cu pretul altor consultatii de la alte clinici si nu era diferenta chiar am gasit si cu 800.000,iar la eco, preturile sunt la fel. a nascut cineva cu el in ultima vreme, stie cineva???
cornelia1172 spune:
multumesc foarte mult fetelor pentru raspunsuri
acum sunt mai rau ca la inceput pt ca la dr mea nu ma mai duc pt ca am inteles de la mai multi medici inclusiv de la Poiana ca dupa operatia de endometrioza trebuia sa-mi dea tratament si nu a facut-o si nici nu a trimis la control acele aderente????
asa ca trebuie sa incerc in alta parte
as incerca Moisa ce spune-ti?
Hermis spune:
Buna!
Dr Poiana i-a urmarit sarcina unei prietene - nu comentez nimic legat de profesionalism, insa vreau sa confirm cele spuse mai sus (despre partea materiala). Ea a facut cezariana, a intrebat in prealabil o asistenta care este "nivelul"- acesta i-a spus 350 euro, insa ajunsa la momentul operatiei, i s-a comunicat de catre dansul ca nu a apreciat corect valoarea serviciului si ca asteapta 500 euro.
Mie personal mi se pare putin cam mult...
Toate cele bune!
H.
Monica-Elena spune:
Cornelia dr Poiana nu este pe probleme de infertilitate.O fi medic bun nu ii contest calitaile dar nu pe fertilitate. Iar in ce priveste problema materiala ce i s-a intamplat prietenei lu Hermis i s-a intamplat si verisoarei mele exact la fel, iar sarcina ei a fost fara nici un fel de probleme si tratamente. Apoi daca la o sarcina normala dar nastere prin cezariana i-a atat la una cu probleme cam la cat se ridica preturile???????
Monica si bocanila din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.
Kariris spune:
fetelor, inseamna ca io-s norocoasa. Mie nu mi-a zis nici un medic cat sa dau la interventiile pe care le-am facut. Adevarul e ca nici nu am intrebat pe nimeni, am dat eu cat am putut, cat am considerat si intotdeauna dupa; uneori chiar dupa externare. Pai eu cred ca da-mi cerea fatis vreunul bani, ii spuneam ca-i ultimul om si ma operam singura. Pe bune; aici nu-i vorba de fitze, de tratamente cosmetice sau mofturi. E vorba de sanatatea oamenilor si nu numai oamenii cu bani se imbolnavesc! O singura data nu am dat nici un ban, cand m-am operat de ugenta de extrauterina, cu hemoragie interna, ajunsa in halul asta din vina doctorului care m-a si operat, pentru ca-mi gresise diagnosticul si am stat cu sarcina pe trompa pana la aproape 3 luni cand s-a rupt! Aluia, mai mult i-am spus ca o sa trimit pe cineva sa-i ia gatul daca nu-mi salveaza viata...si asta ininte de operatie.
Cand am facut laparo, probabil am dat prea mult fata de cat se practica atunci, dar nu m-a interesat si mi se pare normal sa dam numai daca vrem si cat vrem!