Alocatie copii

Alocatie copii | Autor: niordane

Link direct la acest mesaj

Buna,

Puteti sa ma ajutati cu un sfat. Ma omoara cu nervii astia de la POSTA ROMANA si pierd mereu alocatiile. La Directia sociala am fost o data dar nu era program si m-am certat cu respectivii functionari.

Cum pot de la distanta sa-mi rutez alocatiile intr-un cont bancar?

Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Foarte simplu. Mergi la Bancpost sau CECC iti deschizi un cont pentru alocatii. Depui o cerere la dir sociala (prin care anunti directia sociala sa ti vireze alocatia in contul respectiv ) impreuna cu o copie dupa bi si copie dupa nr. de cont
Succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa121 spune:

cerere trebuie facuta de titularul alocatiei,tata sau mama copilului, dupa caz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

pasii sint urmatorii: intai mergi la dir.de asistenta sociala, spui k vrei sa deschizi cont la banca si ti se da un formular cu care mergi la banca; dupa ce completeaza banca te intorci la oficiu si-l depui.
da un telefon la 2113932(dir.asist.sociala) si afla care este programul de lucru cu publicul.

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Va intreb si eu daca poate altcineva( cumnatul) sa deschida contul in numele sotului( ca pe numele lui este intocmit dosarul),poate sa mearga cu BI al sotului sa deschida contul? Se poate si asa? Ca noi venim abia in vara in tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Christel,
pot sa itzi spun eu ca nu poate. Eu am facut procura in care specifica clar ca poate sa ridice banii de la posta, oficiul X..si nu ia dat si cand a fost la banca..in care la fel am specificat ca poate "deschide cont...." nu a vrut sa faca!!!!!
Ma intrebam si eu ...si daca e vreo functionara sau functzior pe acest site..poate stie sa de-a o explicatie...oare sunt asa de timpitzi..pp ca ei nu cunosc legile, niste inculti in papucii statului si cand vad o hartie...nu se poate...simplu si la obiect.
sa vezi ce le fac ca in martie ajung in ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris1511 spune:

Eu astept din sept.sa primesc alocatia pe card.Mai intai au avut motiv ca s-a schimbat contul si a tr sa le duc codul IBAN, dar si dupa asta (nov)mi-au zis ca la sfarsitul lui febr 2005 o sa primesc banii.
Mentionez ca numai eu a trebuit sa merg, nu sotul .
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

cris1511 si eu am patit la fel doar ca eu nu am card ci primesc alocatia in contul din banca(bcr);pentru ca eu n-am stiut despre schimbarea codului IBAN si nici nu m-a anuntat nimeni alocatia copilul meu n-a intrat in cont 4 luni; am descoperit accidental acest lucru ducindu-ma sa verific cit s-a mai strins in cont; functionarele de la banca, acre si glaciale mi-au spus ca e vina mea ca nu urmaresc stirile sa ma informez despre codul IBAN care s-a schimbat si sa fac bine sa duc codul la dir.de asistenta socila.

Desigur, m-am socat si am intrebat cum este posibil ca banca si dir.asistenta sociala sa nu fie in stare sa lucreze impreuna ci doar cu ajutorul unui intermediar, adica eu; ce mare brinza era sa transmita banca acel cod catre dir.asistenta sociala???? astfel lucrurile decurgind de la sine si banii nu ar fi rams undeva pe drum.
Du-te peste ei, chiar zilnic si verifica, intreaba...AAAAaa, eu am prins si un episod nashpa intr-una din zilele cind verificam daca au venit banii: am stat la coada n minute si cind am ajuns in fatza...a picat sistemul informatic al bcr!!!!!!!nici nu s-a mai remediat in ziua aceea.

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Multumesc DidiAlex, ideea era sa deschida doar contul nu sa ridice si banii, eu ma gandeam ca se poate daca are BI in original, dar daca nu se poate asta e, se pare ca tot noi tb sa rezolvam cand mergem la vara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

CONTURILE pot fi deschise la orice banca, noi de exemplu avem la HVB si acolo ne vireaza banii.

vreau sa va intreb si eu ceva profitand de subect:nu era vorba ca se majoreaza alocatiile ca mie tot 200 si ceva de mii mi-au intrat...bine ca nu sunt de baza banii astia ca am muri de foame...

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si 8 luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput