BILETE LA MUNTE

BILETE LA MUNTE | Autor: danacaltan

Link direct la acest mesaj

Pot sa fac rost de bilete in statiuni balneo(Tusnad, Sovata...)sunt si munti pe-acolo si aeru' face bine la bebei.
Sase(6) nopti cazare la hotel de 2 stele cu tratament (bai in apa minerala calda, masaj, mofete,)+ mic dejun inclus = 1.980.000.
Camera de hotel este cu 2 paturi/daca vreuna dintre voi ar dori sa mearga si cu bb, facem o minigasca de 4 zurbagii, astfel incit si noi mamicile sa putem merge la tratament iar bebeii- companie la joaca ... ar fi super. Noi(mama + Vlad), oricum am vrea sa mergem - tratament la oasele mele...strict necesar, dar ar fi fost mult mai placut sa nu stam cu cineva strain in camera si fara de bebeu mic.

E o singura problema... hotarire relativ urgent, pen' ca trebuie sa anunt pina la sfirsitul saptaminii cite locuri vreau si sa fac rost de biletele de trimitere de la doctor.

P.S. Se inchiriaza si patine, saniutza,in Tusnad cel putin...

Hai sa auzim de bine.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Daca faceai rost si de un concediu, pentru mine vorbesc, pe cuvant ca veneam si io si iti plateam si tie...

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta spune:

Danacaltan, mai ramane valabila oferta sau a fost numai atunci? Si eu as fi interesata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danacaltan spune:

Acum sunt ofertele de toamna la preturi similare cu cele din primavara...eu si fiul meu suntem niste plimbareti.Daca vreo mamica ar merge la munte cu bb...sa dea un semn de viatza.

Mergi la inceput