Stiati ca...?:0)
<<<perlele se topesc in otet?
<<<este nevoie de pielea a 3.000 de vaci pt.confectionarea mingilor folosite intr-un an de NFL?
<<<35% dintre persoanele care au anunturi la matrimoniale sunt casatorite?
<<<cele mai "tari"firme din lume sunt Malboro,Coca-Cola si Budwiser in aceasta ordine?
<<<10% din salariile guvernul rus provin din vinzarile de vodka?
<<<in propozitia "The quick brown fox jumps over the lazy dog" sunt folosite toate literele alfabetului?(invetata de Western Union pt. a testa telexul in comunicatii)
<<<cel mai lung cuvint englezesc in care nu se repeta nici o litere este "uncopyrightable"
<<<"stewardesses"este cel mai lung cuvint in engleza pe care-l tastezi doar cu mina stinga
<<<nu exista in engleza cuvinte care sa rimeze cu "month", "orange","siver" si "purple"?
<<<"I am" este cea mai scurta propozitie in engleza?
<<<macaitul de rata nu are ecou si nimeni nu stie de ce?
<<<fiecare "popa"de la cartile de joc reprezinta o figura istorica?frunza-Regele David, trefla-Alexandru cel Mare, inima-Charlemagne si rombul-Julius Caesar;
<<<111,111,111x111,111,111= 12,345,678,987,654,321
<<<in vremuri apuse clanurile care vroiau sa scape de unul din membri fara sa-l omore obisnuiau sa-i arda casa cu totul?de aici si expresia "to get fired"(a fi concediat)
<<<ochiul unui curcan este mai mare decit creierul sau?
<<<timpul record de zbor al unei gaini este de 13 secunde?
<<<doar o persoana la 2 bilioane va trai pina la 116 ani sau mai mult?
<<<melcii pot dormi cite 3 ani fara sa se hraneasca?
<<<daca pui o stafida intr-un pahar cu sampanie se va scufunda si ridica la suprafata in continuu?
<<<amprentele ursuletului koala sunt atit de asemanatoare cu cele umane incit pot fi comfundate la "locul crimei"?
<<<in lunile care incep duminica va exista un vineri 13?
<<<exista 293 de moduri in care poti schimba un dolar(in ¢)
<<<toate ceasurile din "Pulp Fiction"arata ora 4:20?
<<<daca cititi toata aceasta porcarie iNseamna ca n-aveti ocupatie,ca si mine?
Irina & Veve cea cumintzica foc!
Raspunsuri
Veve spune:
Si hai sa va mai "bag" una!Ultima!...pe azi
Ori de cite ori va scapati copiii de sub control,va puteti consola cu gindul ca pina si "atotoputernicia" lui D-zeu n-a rezistat copiilor...
Dupa ce a creeat Raiul si Pamintul,D-zeui i-a zamislit pe Adam si Eva.Si primul cuvint pe care D-zeu l-a zis catre ei a fost "Nu!"
"Ce nu?"ii replica Adam.
"Nu muscati din fructul oprit!"spuse D-zeu.
"Fruct oprit???Exista fruct oprit?Hei,Eva...exista fruct oprit!"
"Nu se poate!"
"Ba da, se poate!"
"Nu muscati din fruct!"le spuse D-zeu.
"De ce?"
"Pentru ca eu is tatal si-asa zic eu!"spuse D-zeu,intrebindu-se de ce nu s-o fi oprit cu creeatu' la elefanti?!?!
Citeva minute mai tirziu D-zeu vazu copiii cu marul in mina si se enerva.
"Nu v-am spus sa nu mincati marul?intreba Tatal Ceresc.
"Ihiii!"replica Adam.
"Atunci de ce l-ati mincat?"
"Nustiu!"raspunse Eva.
"Ea a inceput!"o acuza Adam.
"Ba nu eu!"
"Ba tu!"
"BA NUUU!"....Exasperat la culme de purtarea celor doi,D-zeu ii pedepsi oferindu-le darul de-a avea propriii copii.
Atunci "tiparul" a fost stabilit si nu s-a mai schimbat!Si-aici e scuza pentru linistea voastra:daca ati incercat de nenumarate ori
si cu multa dragoste sa va idreptati copiii pe calea cea buna si ei n-au vrut s-o urmeze nu va judecati prea aspru!Daca insusi D-zeu a avut dureri de cap tinindu-si in friu copiii ce te face sa crezi ca va fi floare la ureche pentru tine??...
Angela T. spune:
mai veve, pai nu e normal ca o luna care incepe cu 1 duminica sa aiba 13 intr-o vineri?????? ca doar nu s-a inventat saptamana cu 8 zile
Veve spune:
quote:
Originally posted by Angela T.
mai veve, pai nu e normal ca o luna care incepe cu 1 duminica sa aiba 13 intr-o vineri?????? ca doar nu s-a inventat saptamana cu 8 zile
Hihihi!Daca ma crezi nici n-am stat s-o gindesc pe-asta;ba chiar mi s-a parut foarte interesant...matematica asta!!!!![:0)]