Dupa cate zile e concludent rezultatul testului
Am vazut ca toate aspirantele s-au intrebat cel putin o data pana acum cand pot fi sigure de rezultat. Sigur ca nu exista o regula generala, dar cred ca o statistica ar putea fi binevenita, ce ziceti?
La cate zile dupa ovulatie ati facut voi testul? Sunt fete care, desi au rezultatul negativ, mai spera inca. As vrea sa aflu din experienta voastra, ca daca e sa ne luam dupa ce scrie pe teste, toate spun ca rezultatul e sigur intre zilele 7 si 10, ceea ce, din ce am vazut eu pe aici, nu e chiar asa. Puteti sa ne dati niste exemple, please...
Medeea
Raspunsuri
Sorina7 spune:
anul trecut cand am ramas gravida, din pacate pierzand sarcina la 5 saptamani
, am facut un test ieftin Narcis in ziua in care trebuia sa imi vina ciclul (27) si era deja pozitiv.
Sorina
Tia spune:
eu cred ca e mai bine sa contorizam ziua din ciclu cand testul a iesit pozitv, nu toate stim cand a avut loc ovulatia.
la mine a iesit pozitiv in ziua 29 - Clear Blue 
Tonnia spune:
Medeea, foarte bun subiect! Eu nu am ce sa raspund dar imi aduc aminte de unele luni cand cautam ca disperata astfel de informatii.
Medeea76 spune:
Si eu anul trecut (cu sarcina pirduta la 6 saptamani), tot in ziua in care trebuia sa vina CM am facut test Clear Blue, care a iesit pozitiv.
Asta inseamna ziua 14 dupa ovulatie, ziua 42 de la ultimul CM (avand in vedere ca am avut ovulatia mai tarziu cu doua saptamani decat ar fi fost normal).
Totusi, a avut cineva rezultat pozitiv mai devreme decat ziua in care ar fi trebuit sa vina CM?
Medeea
kid2003 spune:
Medeea, multumesc pentru mesaj. Tocmai postasem la aspirante, si s-a arhivat...ma intreb cu nerabdare acelasi lucru. Eu duminica sau luni astept CM ( ziua 26 sau 27) asta inseamna ca maine sunt in 24 si deja am facut (in Z22) un Clear Blue (negativ, of course). Ma cam bate gandul sa ma duc sa fac un test de sange, inteleg ca HCG iese in cantitati mici, inainte de ziua de CM. Asa ca, nu mai am rabdare, maine plec sa fac testul, mai stric niste bani si acolo. Sper sa nu fiu dezamagita...si chiar daca sunt, o sa ma gandesc ca e prea devreme si ca mai am o sansa. Pur si simplu nu mai am rabdare pana duminica (sau luni, sau marti, nu e f regulat, intre 26 si 28 de zile).
gabiu spune:
Ma inscriu linga cele care au pierdut anul trecut o sarcina si spun ca testul pozitiv l-am avut in ziua 29.
Cred ca subiectul trebuia sa se numeasca " am pierdut o sarcina / de ce?"
poliana spune:
Eu nu am ramas niciodata insarcinata din pacate si sunt fosrte interesata de acest subiect.Si pe mine ma mananca palmele in fiecare luna sa fac testul si de fiecare data nesuferitul iese negativ.
Am o prietena buna care e acum insarcinata in 6 luni si careia stiu ca i-a iesit testul pozitiv cu 4 zile inainte de ziua cand astepta CM.
Nu e insa o regula.Ei medicul i-a spus ca a avut ovulatia destul de devreme daca i-a iesit testul clar pozitiv asa devreme.
Medeea76 spune:
Eu zic totusi sa incercam sa raspundem prin raportare la ziua ovulatiei (sau la data conceptiei), ca CM variaza de la femeie la femeie foarte mult, pe cand dupa ovulatie stim sigur ca CM trebuie sa vina dupa 14-16 zile (fara exceptie).
Fetele, eu zic sa incercam sa dam cat mai multe raspunsuri la subiectul asta, cred ca foloseste in mare masura tuturor aspirantelor, si mai ales celor noi. va multumesc tuturor pentru raspunsuri
.
Medeea
Tonnia spune:
Multe dintre cele care pot raspunde sunt la Mamici. Poate ar fi trebuit postat acolo.
Mie mi-ar fi placut sa gasesc undeva si semne timpurii de sarcina, pana la obtinerea testului pozitiv.
Cornelia spune:
Buna fetelor!
La mine testele au fost pozitive in ziua a 26-a, a 13-14 zi de la ovulatie, la Mariuta si la bb din burtica (nu am incercat mai devreme) si in a 25 zi (a 13-a de la ovulatie) la sarcina pierduta. Testele au fost diferite (am facut de fiecare data mai multe).
Va pup si va tin pumnii pt. a doua liniuta.
Cornelia
(25 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)