Dar cum va intelegeti cu...ZODIA sotilor vostri?

Dar cum va intelegeti cu...ZODIA sotilor vostri? | Autor: danat

Link direct la acest mesaj

Adica, eu am sot LEU si eu sunt TAUR...no comment, nu ?!?!? Cica trebuie sa lasam muuuult de la noi, si unul si celalalt, pentru ca suntem doua personalitati puternice si altfel . Cine ma mai intreaba (stiind ca io sunt taur) ce zodie e sotul meu si ii raspund ca este leu, zice invariabil: " ohohooooo" Ce-o fi frind lumea sa zica ?
Si cate ceva despre sotul Leu, din cele "experimentate" pe propria-mi piele ; sa incep cu alea DE BINE : este prietenos, vesel, sociabil, pozitiv, generos, sufletist, tandru si cald (calitati cu care m-am lasat si io prinsa in mrejele 'mnealui). Ei gata cu atitea calitati, sa le zicem acum si pe alea DE MAI PUTIN BINE: orgolios, nelimitat de sincer (da, da, eu il consider defect, atita vreme cind te trazneshte cu orice gand sau opinie pe care o are, oricat ar fi ea de ne-diplomatica), tot ce zice el e foarte corect (vezi expresia des folosita "tu imi spui mie?" sau " ce stii tu mai? asta e treaba de barbat!"), niciodata nu greseste (accepta foarte rar ca s-ar putea sa ai dreptate, dar asta numai dupa ce ii aduci numeroase dovezi scrise ) si cateodata se supraestimeaza, cazuri in care tot el are mai tarziu de suferit .
Cam asta a fost pe scurt descrierea unui Leu, care cred ca are caracteristicile majoritatii barbatzilor nascuti in aceasta zodie.
De fapt, important pentru ei este ca se iubesc atat de mult, si stiu ca oricum tot ei au intotdeauna dreptate, incat orice aprecieri sarcastice am face noi, tot nu ii ating! Avantaj ei!

danat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pufinas spune:

Eu sunt Fecioara si el Rac - multi spun ca este o combinatie benefica ptr amandoi

Este o persoana foarte generoasa, chiar foarte generoasa, ii place sa stea cu familia, ii place foarte mult curatenia - cateodata mi se pare ca este cam exagerat mai ales ca mai mult comenteaza decat face - astea ca plusuri, iar ca minusuri este introvertit - fata de mine care sunt o fire foarte sociabila si vesela, si ii povestesc tot ce se intampla cu mine, si ce este mai rau este foarte influentabil. Se suceste si se invarteste si nu stie ce sa faca. Pe de alta parte are cateva lucruri ale lui : trebuie sa il strigi de cateva ori pana iti raspunde - este ceva general nu numai la mine, ci si cu Andrei face la fel - iar daca se uita la TV poti sa vorbesti ce vrei ca NU TE AUDE. Poate fi foarte tandru cand vrea si foarte intelegator dar ii trece destul de repede Ar mai fi cateva de spus dar...

Sa ma iau si pe mine : sunt o fire vesela, TOTAL opusa sotului meu din punctul acesta de vedere -, am multa rabdare cu cei din jur si incerc pe cat pot sa ii ajut. Ca minusuri - nu sunt prea ordonata si sunt destul de incapatanata atunci cand vreau - oare cu cine o semana fiul meu la asta ?

Pana la urma, nu stiu daca zodia spune ceva despre relatie sau nu, insa ce anume se vrea de la relatia respectiva si cum sunt oamenii implicati, nu ? Tu ce zici ? Eu cunosc cupluri din aceleasi zodii ca noi care se inteleg sau nu se inteleg ? Oare ar trebui sa fie ele un etalon ? In nici un caz

Sper ca fiecare dintre noi sa isi gaeasca jumatatea sau sa gaseasca intelegere si MULTA iubire in cel de langa el. Cum spune Mircea Radu " Iubiti-va mult " Ce este mai important oare decat sa fi implinit pe plan afectiv sentimental ?

Multa iubire va doresc tuturor,

Andra si bb Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Eu sunt FECIOARA si Flavius RAC Cica relatie stimulanta si cu mari sanse de succes(ca si cum ar avea de ales) Racul nu este o persoana dominanta (ceea ce mie-mi comvine de minune!!!) ,se pricepe foarte bine la mici atenii si dovezi de dragoste de care eu am mare nevoie (cica) si e posesiv si gelos exact atit cit sa ma simt eu importanta si "acasa" in relatia cu el.La carte mai scrie ca amindoi suntem economi si zgirciti si de aia facem casa buna impreuna?!?!? Realitatea e ca el era un pic din toate astea cind l-am cunoscut,dar l-am dat pe brazda asa de bine,ca acu' io-s aia care mai tip ca nu ne permitem aia si ailalta!!!!Oricum nu se tin banutii deloc de noi si avem un talent la chetuit!!!!
Suntem amindoi familisti si ne place sa ne petrecem timpul liber in comfortul caminului...Da de unde!!!Asta o fi fost cind eram tinerei,singurei si saturati de distractii;acu' cind e si el liber nu stam acasa nici cit cioara-n par!!!Suntem ahtiati dupa "iesiri"..
Racul e o persoana fidela (ca si mine ) si devotata familiei si cu una ca mine nici nu s-ar putea altfel,caci io-s de aia care poate iert da' nu uit niciodata si daca m-ai calcat pe coada ma fac asa de ca nu-ti mai trebuie!...Iar d.p.d.v. al iar ne potrivim de minune,ca el e tandru si atent si...generos si e ceea ce-i trebuie unei delicate si sensibile ca mine
Suntem amindoi la fel de incapatinati si-atunci ies scintei,dar amindoi suntem genul care ne agitam ca sifonul si ne trece la fel de repede;adica fiecare conflict se termina atunci cind a si inceput si nu stam niciodata suparati unul pe altul mai mult de citeva minute.
Singurul "avertisment" astrologic pentru relatia noastra ar fi ca si el e la fel de critic (ar vrea el!!!!parc-ar mai avea timp sa deschida gura de mine!!),dar sunt critici binevoitoare si bine intentionate asa ca se trec cu vederea...

Irina & Veve cea cumintzica foc!

Daca n-am avea atitea defecte,nu ne-ar face atita placere sa le observam pe ale celorlalti (La Rochefoucauld)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Pufinas, ce coincidenta!!Spre deosebire de voi la noi eu sunt aia super ordonata si el e cel in urma caruia string toata ziua si tot mai ramine ceva nelalocul lui.In schimb cind e cazul (de exemplu daca eu n-am avut chef in zia aia) se apuca singurel de spalat vase,strins jucariile lui veve sau spalat baia (asta e teritoriul lui!!!).Si avem amindoi un spirit critic foarte ascutit,dar eu sunt mai toleranta decit el cu ceilalti.(vorba aia:daca te pui cu prostul esti mai prost ca el....)

Irina & Veve cea cumintzica foc!

Daca n-am avea atitea defecte,nu ne-ar face atita placere sa le observam pe ale celorlalti (La Rochefoucauld)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Eu sint GEMENI,sotul TAUR...
Noi zicem ca ne intelegem foarte bine,daca cineva stie mai mult,asteptam detalii...

Theodora, Alexandros, Yannis(10 luni...in curind!)mpapad@acci.gr
htpp://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numex=Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_gemeni spune:

Eu tin cont de zodii, atat cat tine de divertisment. Cred ca am citit si despre (in)compatibilitatile dintre zodiile noastre, dar nu le-am luat in seama, nu le-am retinut.
Eu sunt RAC, iar el SAGETATOR. Ne intelegem foarte bine, ne iubim si avem 2 copii minunati. Asa a fost sa fie. Poate mai presus de ceea ce prezic astrele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salhiuta spune:

Eu sint rac si sotul pesti si s-ar zice ca se potrivesc dar va zic eu ca nu sau poate noi sintem exceptia care comfirma regula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymellda spune:

Eu sunt "sotul" lui Pufinas, iar el "sotul" lui danat.
Dana, cel mai mare defect al lui mi se pare lipsa de diplomatie. Ti-o tranteste cand nici prin colt nu-ti trece.
Iar eu sunt maniaca cu casa, cu bebe, cu el, cu toate. Dar sunt sociabila, calda, buna, hi, hi, hi, cica asa ma vad eu.
Si el e foarte sociabil, dar destul de usor isi pierde rabdarea si prietenii. Insa o iubeste pe Andra la nebunie.

ANDRUTA mica si mamica ALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Eu - Berbec (tipic, adeseori), el - Varsator (tipic, adeseori). Nu am verificat ce zic astrologii, dar noi ne intelegem f. bine.

Copilul ne-am rugat sa fie una din zodiile noastre, ca sa nu ne tulbure concordia, si a iesit Berbec (chiar e nascut in aceeasi zi cu mine). Si cum egoismul se pedepseste (chestia cu concordia), de aproape 6 ani nu am mai avut o zi doar pentru noi doi, Berbecul cel mic fiind dictatorul casei

PS Cand in sfarsit, la capatul unei zile ca o vijelie, adoarme Berbecul, Varsatorul si cu "Oaia" se uita in jurul lor si apoi se pun pe sfada: "cine a vrut baietel?" "cine a vrut Berbec?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXANDRA MUTU spune:

Eu sunt balanta cu sagetator...el varsator cu gemeni!
PAna acum ne-am inteles de minune...de acum in colo...ne va fi greu! Incep sa am ceva din caracterul sagetatorilor, sunt bataioasa, mai apriga, mai curajioasa, imi place din ce in ce mai mult...dreptatea, sunt mai justitiara de 10 ori ca pana acum, dar cel mai important sunt mai HOTARATA CA NICIODATA, CUM NU AM FOST CA BALANTA! asta se pare ca "deranjeaza", mai nou..."Se pare ca mi-am luat lumea in cap"
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel spune:

Eu sunt capricorn iar sotul fecioara. Ne intelegem foarte bine. Fetita noastra se va fi varsator.

Carmen

Mergi la inceput