Peste 2 ani varsta, please lamuriri!!!

Peste 2 ani varsta, please lamuriri!!! | Autor: munima

Link direct la acest mesaj

Hello!
Pe 3 nov.2004 copila mea a implinit 2 ani si de atunci sunt in medicale, cum ma descurc!
Intrebare:
*Cate zile Cm pt copil bolnav am dreptul, dupa terminare concediu crestere copil pana la 2 ani, si cate zile din acesta am dreptul la aparat gipsat; pana acum am avut 60 zile aparat gipsat;
*Acest concediu medical se impoziteaza sau nu? Am inteles de aici ca nu (art 42-Leg 571/2003), e sigur in situatia mea? Mie mi-au oprit impozit.
Mulzam fain, astept raspuns!
munima

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa121 spune:

pentru ingrijirea copilului pana la7 ani ai dreptul la 14 zile pe an exceptie fac bolile contagioase, aparatul gipsat si mai era ceva ce nu imi aduc bine aminte acum
Art. 42: Venituri neimpozabile

În înțelesul impozitului pe venit, următoarele venituri nu sunt impozabile:

a)ajutoarele, indemnizațiile și alte forme de sprijin cu destinație specială, acordate din bugetul de stat, din bugetul asigurărilor sociale de stat, din bugetele fondurilor speciale, bugetele locale și din alte fonduri publice, inclusiv indemnizația de maternitate și pentru creșterea copilului, precum și cele de aceeași natură primite de la alte persoane, cu excepția indemnizațiilor pentru incapacitate temporară de muncă;

Mergi la inceput