de unde??RISATARUN-urgent pt o fetitza de 2 ani!!!

de unde??RISATARUN-urgent pt o fetitza de 2 ani!!! | Autor: cori

Link direct la acest mesaj

Dragilor,
Daca are cineva idee cum putem procura medicamentul in cauza... un copil suferind si parintii lui v-ar ramine indatorati...
Iar noi am avea constiinta impacata ca am facut tot ce se poate.

Va multumesc,
Cori

medicamentul:RISATARUN(dimetilaminoetanol).Substanta activa este deanol aceglumate.3 flacoane

aveti mai jos un mesaj de la tatic:

"Ceea ce stiu este ca se fabrica in Germania ,mai multe nu. Imi trebuie pentru fiica mea ,care are 2 ani si 4 luni. Din cate stiu eu (din discutia cu medicul ) este un psihostimulator cerebral.Multam mult,mult de tot.Mihai"

bb Bia si mami Cori

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

am sunat la farmacie aici si mi-a spus urmatoarele:

se elibereaza doar pe reteta si costa (varianta pt copii):
10 sticlute x 20 ml = 15,50 €
30 sticlute x 20 ml = 25,60 €

Aceste 2 ambalaje sunt disponibile la varianta pt copii.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

M-am interesat si eu de acest medicament. Azi am primit mesajul. Medicamentul NU este inregistrat in Ro si deci nu se poate aduce/importa pe cai normale. Numai cineva care vine din afara (Germania) poate sa-l aduca.

Serban

cazut la datorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzelu spune:

Draga Cori,

Eu aproape ma aflu in posesia acestui medicament (e deja comandat). Nu stiu daca este vorba despre tratamentul aceleasi Cosmina sau este vorba despre o alta familie, insa, daca aveti nevoie inca de acest medicament, va rog, scrieti-mi cat de repede unde sa-l trimit.
Ma puteti gasi si la aceasta adresa: anca.niculae@mpi-dortmund.mpg.de
Sanatate multa copilului suferind si numai bine tuturor,
Cu mult drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori spune:

anca,

uite ce mi-a raspuns tatal fetitei:
"Sarut mana,

Sunt tatal fetitei care are nevoie de medicament.Nu este vorba de Cosmina, pe fetita mea o cheama Natalia si v-as ramane indatorat .
Va rog frumos sa-mi comunicati modalitatea de plata si , cum am putea intra in posesia medicamentului.
Avem nevoie de 3 cutii (30 fiolex20 ml).Multumesc mult de tot.
Mihai"

il poti ajuta? cum procedam?
merci din suflet,

cori

bb Bia si mami Cori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori spune:

dragii mei,

avem un mare suflet printre noi. am descoperit un om minunat care reuseste sa salveze doua fetitze.
Aceasta minune se numeste Anca Niculae(ancutzelu)
eu personal Anca iti multumesc din tot sufletul. Nu am conoscut-o pe Natalia sau pe taticul ei niciodata, dar am si eu o fetitza si stiu ce inseamna sa "ai nevoie si sa nu poti" pentru copilul tau.
Faci un lucru minunat. Iti doresc sa ai parte de tot atata bunatate si caldura cat reusesti tu sa imparti.

MULTUMESC,

cori

bb Bia si mami Cori

Mergi la inceput