Copilasi de iunie-iulie 2003 (41)
Continuarea de la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39635" target="_blank">copilasi de iunie-iulie 2003 (40)
01 iunie Alex si mami Marina
02 iunie Selina si mami AdynaB
04 iunie Diana si mami Denisa
13 iunie Vlad si mami Martta
13 iunie Denisa Maria si mami Calina73
13 iunie Tudor Mihai si mami Anamaria
14 iunie Ruth si mami Lya
14 iunie Alex Victor si mami Marox
16 iunie Daniel si mami Doinna
18 iunie Flaviu si mami Pojogam si tati Pojogao
18 iunie Anne Marie si mami Iselin
19 iunie Vlad Teodor si mami Danacaltan
22 iunie Marius Cristian si mami Romana
23 iunie Tudor Mihai si tati Razvan Costache
24 iunie Tudor Andi si mami Bobi
25 iunie Luca si mami Andra
25 iunie Rares si mami Mirunaa
27 iunie Maria si mami Adi
27 iunie Stefania si mami Kehleyr
02 iulie Maria si mami Cornelia
04 iulie Mihai si mami Kara
04 iulie Matei Andrei si mami Romana_74
05 iulie Matei si mami Madishor
06 iulie Cindy si mami Catan
07 iulie Maya Alexia si mami Carmenutza
08 iulie David si mami Bibi
08 iulie Tudor Stefan si mami Crisotexa
08 iulie Teodora si mami Nicol74
10 iulie Alexandra si mami Amik
11 iulie Maryam si mami Dana (Waspy)
13 iulie Stefan si mami Cgaby
14 iulie Sara si mami CorinaElena
18 iulie Taisia Eliana si mami Gio
18 iulie David si mami Salina
19 iulie Razvan Petru si mami Magdone
21 iulie Alexandra Maria si mami Alinuta
21 iulie Mihai si mami Elena ltd
22 iulie Alexia si mami Crixia
24 iulie Simona Andreea si mami Gianina
24 iulie Jasmina si mami Adinag
25 iulie Emma Maria si mami Claudya
25 iulie Hugo si mami Didita
27 iulie Paula si mami Maria
28 iulie Tiberiu si mami Bychi
28 iulie Maria Ianina si mami Madic
29 iulie Mara si mami Ama (Pufulet)
29 iulie Maria Catalina si mami Ioana
29 iulie Alexa si mami DianaP
30 iulie Irina si mami Aditzu
31 iulie Alexandru Eduard si mami Magda
Bychi si Tiberiu
Oana_B
Raspunsuri
carmenutza spune:
of, of..Madishor...bietii de voi...bine ca a trecut ce a fost mai rau... Cum apare infectia asta?...Matei ce mai face?
Bychi, mi-ai facut asa o pofta de invatat de schiat....toata lumea merge la ski...trebuie sa o invat si pe asta musai..
Adina si Maya mananca castraveti la greu..asta vara chiar am avut o perioada cand plecam cu castraveti mici in geanta...cand nu-i mai convenea ceva..un castravete era intodeauna o solutie.
Elena....mai zi-ne de iubita mica...ce mai face?
Pe mine ma bufneste rasul cu prognozele meteo...am asteptat tot WE zapada si ce primesc in schimb...soaaaaare la greu...astia da meteorologi.
Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya
amik spune:
"Pe mine ma bufneste rasul cu prognozele meteo...am asteptat tot WE zapada si ce primesc in schimb...soaaaaare la greu...astia da meteorologi."
hihi!la fel si eu!imi doresc zapada de dragul alexandrei.sunt taaare curioasa cum o va primi!
mi-e groaza ca daca tot o tine cu soarele asta, o sa avem iarna adevarata de Paste!
noi ieri am fost cu alexandra la petrecerea de 50 de ani a matusii mele!a dansat fata de m-a topit!de fapt ne-a topit pe toti ca era in centrul atentiei.mama ii dadea sa manance iar ea se stergea la gura cu fata de masa-nu eu am invatat-o asa ceva!
s-a jucat cu niste pahare, pe uul l-a scapat pe jos, pe gresie,nu s-a spart iar ea l-a pus la loc exact cum era!maimutica mea!
noi avem motoreta!de-aia cu acumulator,misto tare.dar este pentru copii de la 3 la 7 ani!alex sta foarte bine pe ea,dar nu stie nici sa apese pedala, nici sa ghidoneze asa ca singura nu am curajul sa ies cu ea afara cu motocicleta...
pupici!
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
http://community.webshots.com/user/alexandracojocaru
Magdone spune:
Hai sa scriu si eu ca am putin timp liber, ca numai treaba am facut weekendu asta .
Romana - ma alatur si eu fetelor si-ti doresc o sarcina usoara, multa sanatate si putere, aaa si mai ales o fetita. Eu nu stiu de unde ai tu atata forta, ca eu cu un copil si toata ziua ma plang ca ce greu e...
Madishor- multa sanatate Anei, da de unde frate infectia asta?!!!
Mihaela - mai mult ca sigur ca ne vedem aici, cand o sa vii
Noi cu olita mai slabut, adica deloc. Nu vrea sa stea pe olita si pace, asa ca nici eu nu ma stresez deocamdata, la vara ca e cald atunci o sa incercam.
quote:
"Pe mine ma bufneste rasul cu prognozele meteo...am asteptat tot WE zapada si ce primesc in schimb...soaaaaare la greu...astia da meteorologi.
Si eu chiar vorbisem cu o mamica de pe la bloc ca gata iesim maine cu saniuta si plimbam copiii i-am plimbat saracii intr-adevar cu gandul... ce ma henerveaza si astia cu zapada lor.
Asa ce sa va mai spun din vocabularul bogat al lui Razvan de vreo 2 zile a inceput si el sa zica cu pauze ma- ma, adica zice ma si peste vreo 2 secunde mai zice un ma si le repeta asa mai mult timp, dar trebuie sa recunoasteti ca se straduieste mititelul
Hai v-am pupat si weekend placut, ce-a mai ramas din el
Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze
bobi spune:
mei fetelor,
raspund cu intarziere la mesaje intrucat sotul meu si-a mutat biroul si odata cul a plecat si internetul.... acum sunt la un vecin...
la intalneala a fost super tare, cel mai mult m-a impresionat transformarea mayei (carmenutza sa faci si tu niste poze sa le pui pe net).
apoi m-am mai linistit ca nu sunt singura care am frica asta ca nu hranesc copilul cat si cum trebuie.
fetelor sa stiti ca am incercat sa ii vorbesc numai in maghiara lui andi dar ma ia limba romana pe dinainte, cu atat mai mult cu cat vreau sa ii spun ceva ce stiu ca in romana ar intelege...
romana!!!!!!! wow!!!!!! ce sa zic: esti super tare, nu incetezi sa ma uimesti!
hai sa-ti zic una tare: il stiu pe sotul tau din poze!!! ei, ce zici de asta? si acum sa dezvalui misterul: e coleg de servici cu un prieten de-al nostru: florin paduroiu. e poveste lunga cum am ajuns la aceasta concluzie coincidentala (dati-mi voie sa imbogatesc vocabularul lb. romane).
sarcina cat mai usoara si multa putere.
acum insa chiar ca va trebui sa va mutati (am si eu un fix, sorry) si sa o aduci pe mama ta sa va ajute, indiferent ce zice sotul tau
magdone, felicitari pentru primele silabe ale lui razvan, ti-am zis noi ca o sa isi dea drumul!
cam atat, sper sa revin cat mai repede
va pupam
bobi si bb andi
cgaby spune:
fiu-miu numai prostii invata!!!
au venit pe la noi niste prieteni si l-au invatat sa zica "ciuciu" si sa arate...de aratat nu se pricepe (ce bine....), dar de zis, zice...
l-au invatat sa scoata limba... ce mai...numai tampenii...si bineinteles ca el le-a prins foarte repede...
asa ca...maine poimaine il duc la stadion....
va pupic dulce pe toti!!!!!!
gaby si balaurul....
crisotexa spune:
Mai fetelor,
Ma sperie copilul meu cu banii. Si monede si bancnote. Parca ii dau cea mai frumoasa jucarie. Si zice asa frumos: baniiii. Daca tac-su era era evreu mai intelegeam. Dar asa, de unde?
Duminica viitoare o sa o botezam pe finica cea mica. Abia astept sa mai tin in brate un bebelus. In afara de hainute, panza de mir, fasa si lumanare, mai trebuie luat ceva?
Tudor e tare cuminte. Spune cate in luna si in stele. Oricum e fan "luna". Cum noi in weekend apucam sa mergem in parc numai pe intuneric, Tudor e cu ochii pe sus sa zareasca "nuna". Si daca o vede sa te tii, nu o mai scapa din ochi.
Pojo, bafta multa la nota de la examen. Din cate stiu io notele astea se dau in functie de dorinta sefilor. Adica cine trebe sa aiba salariu mare o sa il aiba. Te mai strecori si daca esti bun si are seful nevoie de tine...Oricum iti tinem pumnii.
Madishor, tare nasol ce ati patit voi. Multa sanatate Anei!!
Bichy, bucura-te de zapada pentru tota gasca .
Carmenutza, m-au facut curioasa fetele astea sa o vad si eu pe Maya. Si inteleg ca ai o admiratoare???
Ma solicita copilul.
Pupa Crisa
anamaria spune:
fetele!!!
eu chiar VREAU sa cred in prognozele meteo, ca si in meteorologi, dragutzii de ei, ca-s tot fizicieni ca mine... asa ca ieri, cand am vazut ca la pitesti se anunta a doua zi insorita de we, am urcat rapid copilu' mare si barbatu', plus cumnata si sania, plus ceva schimburi si cateva perechi de manusi pt copil, ca nu-i gasesc frate, decat de-alea din pna, cele de fas sunt muuult prea mari, inca! ...si, cum ziceam, am plecat spre brasov, sa gasim zapada. plini de speranta, vedeam masini care veneau din sens opus, cu zapada pe ele... dar zapada se incapatana sa nu apara deloc- deloc!!!
dar.. pana la urma, la dealul sasului, a aparut minunea!!! partia de saniute, si cea de ski, albe si frumoase, zapada si soare, tot ce poate fi mai frumos!
ne-am dat cu saniuta pana am inghetat, apoi s-a mai dat piciul de cateva ori, singur, a fost foaaaarte mandru de el, a invatat sa puna si frana, direct cu nasucul in zapada . s-a tavalit si s-a bucurat, si noi pe langa el, de zapada si mai mult de bucuria lui.
adora zapada, si DA, si el statea cu fata-n sus sui gura deschisa, pe la 1-3 ani, ca sa-i ninga in guritza... astia-s schiorii de maine!!!
Romana - sa dea Dumnezeu sa fie fata, asa cum doresti, si mai ales, NU EZITA SA CAUTI SI SA ACCEPTI AJUTOR, eu una consider ca nu-i usor cu doi, si uneori ma simt coplesita/ sfarsita/ incapabila sa fiu o mama buna pt puii mei... si totusi la mine tudor e cel mic, are aproape 2 ani, iar bogdan 5... nici nu-mi pot imagina cat de mult curaj ai putut sa ai... te admir si iti doresc tot binele! si du-te cat mai repede la medic, cu siguranta in situatia ta ai nevoie de ceva suplimente de vitamine/ minerale... (mie dr imi zicea ca pt femeie e bine sa treaca 2 ani minim intre sarcini) fii atenta cu inghetata, mie dr imi zicea ca poate provoca contractii! - nu ca l-as fi ascultat eu!!!
Madishor - numai bine si sanatate, sa reveniti fuga acasa... chiar, si eu sunt curioasa, ce a cauzat infectia asta la os???
Adyna - incearca sa-i dai castravetele la pranz, nu seara; e putin indigest, dar problema cea mare e ca ei nu mesteca perfect, ingit asa, mai intregi alimentele. sau fa-i salata de castraveti, dati pe razatoarea mica, poate asa ii digera mai usor.
Iselin - ce zici tu, poftele Romanei sunt ieftine??? castravetii costa 80000 kg, iar despre inghetata... daca-i place aia care-mi place si mie, din cele mai scumpe...
anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion
martta spune:
Buna,fetelor!
Romana, felicitari si sa fie fetita!
Recunosc...si eu am fost socata. Nu mai intrasem pe DC de cateva zile si am cautat sa citesc mesajul cu vestea. E de admirat curajul pe care il ai. Cu serviciul n-ai probleme? In ce domeniu lucrezi?
Madishor, multa sanatate Anei! Din cate stiu, durerile produse de osteomielita sunt cumplite, greu de suportat.Va tinem pumnii!
Incep sa-mi fac si eu sperante ca v-as putea cunoaste, caci vad ca se mai pune la cale o intalnire. La mine e mai greu cu plasatul copilului. Sanse mai mari as avea la o intalnire si cu copiii!
Va pup!
Marta & Vlad(13.06.03)
Kehleyr spune:
quote:
Originally posted by crisotexa
In afara de hainute, panza de mir, fasa si lumanare, mai trebuie luat ceva?
Ulei, sapun si prosop pentru preot. Sa va traisac finuta cea noua
Anamaria, Bychi, bine ca ma incurajati cu zapada la Brasov, ca mergem si noi duminica si sper sa tina pana atunci. Ce bine ca v-ati distrat, stai sa vina si Magda cu povesti ca si ea s-a dus .
Madishor, of, of... chiar ca aveti ghinion cu sarbatorile astea. Insanatosire grabnica Anei .
Cornelia stai cuminte, da-le incolo de audituri, pe noi ne ameninta cu unul de prin octombrie si inca nu au venit .
Marrta si eu ma gandeam ieri ca la ce vreme frumoasa e, mai bine am face o intalnire cu bb-ii...
Am fost si noi in parc sambata si duminica, noroco cu "zapada" asta multa . Ne-am uitat la veverite.
Va pup ca nu am noutati majore si am si treaba.
How I wish to dream again...
alexandrueduard spune:
Uite ca am sosit si eu cu povesti despre munte, zapada... A fost absolut superb. Am ajuns la Predeal vineri pe la 17 si ningea ca in povesti de la Azuga incolo. A nins o zi intreaga si s-a pus o gramada de zapada. Am fost si la Poiana Brasov si in Azuga pe partii. Nu am ajuns si la Clabucet, dar se vedeau o gramada de schiori , chiar si seara. Am fost doar cu sotul meu, dar imi pare rau ca nu l-am luat si pe Praslea ca tare frumos a fost. Oricum, se pare ca mergem si vineri si acum musai il iau.
Bychi: imi pare rau ca nu ne-am intalnit la munte, dar uitasem ca pleci.
Elena: nici nu stii ce ai pierdut.
Romana: ce sa-ti mai spun si eu: multa putere si sanatate . Sa fie intr-un ceas bun si sa fie.....fetita (pana la urma ce-o fi, dar sa fie sanatos).
Carmenutza: din punctul meu de vedere Institutul Meteo s-a tinut de cuvant.
Crisa: sa va traiasca finutza!
Magda si bb Alex puisor
http://community.webshots.com/user/edyalex