Bebelusi de martie-aprilie 2004 (37)
Primele parti:www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24093" target="_blank">1,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24954" target="_blank">2,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=25975" target="_blank">3,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=26905" target="_blank">4,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27511" target="_blank">5,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27947" target="_blank">6,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28511" target="_blank">7,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29085" target="_blank">8,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29934&whichpage=10" target="_blank">9,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30532" target="_blank">10,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30989&whichpage=1" target="_blank">11 ,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31360&whichpage=1" target="_blank">12,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31684" target="_blank">13,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32142" target="_blank">14,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32429&whichpage=1" target="_blank">15,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32806" target="_blank">16,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33056" target="_blank">17,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33397" target="_blank">18,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33637" target="_blank">19,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34037" target="_blank">20,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34370" target="_blank">21,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34757&whichpage=1" target="_blank">22,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35196&whichpage=1" target="_blank">23,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35636&whichpage=1" target="_blank">24,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36028" target="_blank">25,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36324&whichpage=1" target="_blank">26,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36541&whichpage=1" target="_blank">27,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36964" target="_blank">28,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37249&whichpage=1" target="_blank">29,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37483&whichpage=1" target="_blank">30,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37699&whichpage=1" target="_blank">31,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38040&whichpage=1" target="_blank">32,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38314&whichpage=1" target="_blank">33,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38652&whichpage=1" target="_blank">34,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39090&whichpage=1" target="_blank">35,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39720&whichpage=1" target="_blank">36
Cei mai scumpi si mai frumosi!
16 februarie amelie(Crina-Amelia/Bucuresti), Andreea,
23 februarie Oani (Ioana/Brasov), fetita (2,6kg)
2 martie crina catalina, Codrin ( 3300 g si 51 cm)
3 martie vasce(Canada), David Theodore (3,45kg si 51cm)
4 martie Adina Iulia, Olivia Karla (3,5 kg si 51 cm) web
4 martie mandita, Adriana Claudia (1.900g) www.freewebs.com/adrianaclaudia/" target="_blank">web
6 martie bibuga (Ildi/Mures), baietel (3.750kg ,54 cm)
7 martie Maluba (Beatrice), Darius-Gabriel (4,2kg si 53cm) web
7 martie asi (Stanca/Cluj),
9 martie codritu(Montreal/Canada),5 Tudor (2.6kg si 49cm)
11 martie spic de grau (Luminita/Paris), David (2.4kg si 47cm) web
14 martie oanadrag (Oana-Toronto/CA), Chris(3,3kg si 51cm)
15 martie dely99 (Delia/Sibiu), (3,850 kg si 58 cm)
15 martie LauraFlo (Laura/Galati), 6 Daria (3.700g/52 cm/apgar 9),cezariana
16 martie gabivalceanu (Gabi/Pitesti), Ioana(2,8 kg)
16 martie iamona(USA), Andrea Cristina(3,7 kg)
16 Martie Irismetal, 10 Stefan Catalin (4 kg si 53 cm, scor Agpar +10 cu felicitari)
17 martie KIKISOR (Anamaria/Cluj), Andrei-Alexandru
19 martie Veve(Irina/Nh,USA), 2 Laur Andrei (3,08kg si 46cm,apgar10)web1,web2,web3
20 martie Soleil (Flaviana/Bucuresti), Tiana Maria (3150 g si 51 cm) web
20 martie Cosmy , Cristiana-Daria(3550g/52cm,apgar 9)
20 martie tinutza (Bucuresti), Robert
22 martie Dalina(Bucuresti), Andrei (3450g 51cm scor 9)
23 martie ematutui (Ema/Constanta), 6 George Radu
25 martie Oake(Bucuresti), Vlad (2800g) web
25 martie SimoV (Simona/New York), 6 Mia (2,5kg ),2 Lucas (3,3kg),www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=SimoV" target="_blank">web
27 martie ruprich (Daniela/Bucuresti), Robert (3.100 kg-49 cm)
29 martie alona(Anca/Canada),2 Theodora
30 martie inaioana (Ioana/Ploiesti), 6 Katja (3 kg SI 48 cm) web
31 martie Mickyyy (Adriana/Bucuresti), Malina Ioana (3800g si 53cm)web
31 martie mikaela(Mihaela/Ploiesti), Radu Paul (3800g si 52 cm)
1 aprilie Diana76 (Diana/Bucuresti),2 Maria Cristina (3600g) web
1 aprilie Claudelu (Claudia/Arad), Raul Andrei (3500g/51cm/apgar 8) web1, www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">web2
3 aprilie simona_minteuan(Cluj-Napoca), David Bogdan (3.800kg 57cm)
4 aprilie cipstyle(Cristina/Germania), 2 Anelisa Elena (3810 g si 55 cm) web
5 aprilie malina mircu (Malina/Pitesti), Daniel Ioan (3400 g)www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=malina_mircu" target="_blank">web
5 aprilie mobriq (Monica/Belgia), 8 Eduard
7 aprilie denis (Denisa/Bucuresti), George Cosmin (3500 g)
7 aprilie Nedda (Daniela/Boston,USA),4 Lara-Diane (3101g si 51cm)web
7 aprilie bindiu (Camelia/Bucuresti), Tudor(3,150 kg si 51 cm)
8 aprilie mirinda,prima sarcina, Ana (3250 g,50cm) web
8 aprilie blerina (Bucuresti/Romania), Jo-elle
12 aprilie Rayuela (Elena/Göteborg,Sweden),2 Amelie(3500g) web
13 aprilie katalina (Catalina), 2 Robert Mihai(3.700g, 52 cm )
14 aprilie Nally , Sebastian (2,650kg si 48,5 cm)
15 aprilie KULTA(Finlanda), Daniela,www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=KULTA" target="_blank">web
16 aprilie LaviB (Lavinia/Germania),Hanna
17 aprilie georgescu oana(Oana),2 Maria Alexandra (3350g/49cm)
18 aprilie Pucku (Corina/Canada),6 Stephanie (4900g/52cm/apgar 9) web,
19 aprilie mama_lui_andrei(Roxana/Bucuresti-24 mai 1980), 2 Andrei-Alexandru (3600g/54cm/apgar 10) web
20 aprilie Laura22 , Justin George (2.900 kg)
20 aprilie mariana tache(Cluj), 7 Stefan Adrian (4200 g si 57 cm)
20 aprilie acris (Cristina/Targoviste), Amalia Elena
21 aprilie Ela76 (Mihaela/Bucuresti), 4 Cristina (3.550kg si 52cm apgar 9) web
21 aprilie piciulica , Eric
22 aprilie ama luca (Bucuresti), Luca (3.600, 49 cm)
26 aprilie Simone, Iulia Alexandra (3100 gr si 48.5 cm) web
26 aprilie irinac, 6 Ilinca (3.100kg si 50 cm)
26 aprilie bebe2004 (Andreea/Constanta), 6 Alexandru (9:15am,3700g,52cm),web
28 aprilie grasuta , Ana Maria (3000g si 49cm)
29 aprilie Alina33, Dragos www.inarad.ro/dragos" target="_blank">web
SCOR: 34 - 28
Aniversari
IANUARIE
02 ian '81-Gabriel (sot Maluba)
19 ian '77-Nick (sot irina c)
FEBRUARIE
09 feb '72-mirinda
21 feb '01-Agnes (fetita Veve)
MARTIE
04 mar '98-Catalin (baiatel katalina)
08 mar '75-Rayuela
12 mar '75-Claudiu (sot Claudelu)
17 mar '76-irina c
23 mar '70-Eduard (sot LaviB)
APRILIE
02 apr '69-ruprich
05 apr '77-bebe2004
17 apr '76-Ela76
24 apr '68-Puiu (sot katalina)
MAI
15 mai '76-katalina
24 mai '80-mama_lui_andrei
IUNIE
03 iun '68-Irismetal
07 iun '76-Cristian (sot spic de grau)
18 iun '76-Luigi (sot mama_lui_andre)
19 iun '79-Pucku
24 iun '76-spic de grau
IULIE
08 iul '73-Flavius (sot Veve)
16 iul '79-Claudelu
24 iul '70-Theodor (sot mirinda)
AUGUST
23 aug '75-Virgil (sot Ela76)
27 aug '80-Maluba
28 aug '68-Oszkar (sot Pucku)
30 aug '77-georgescu oana
SEPTEMBRIE
04 sep '75-Veve
14 sep '77-Marius (sot LauraFlo)
15 sep '75-LauraFlo
28 sep '76-Mickyyy
28 sep '69-sot Mickyyy
OCTOMBRIE
17 oct '97-Vlad (baietel alona)
25 oct '76-Cristian (sot bebe2004)
27 oct '78-malina_mircu
31 oct '74-LaviB
NOIEMBRIE
01 nov '71-Claudiu (sot alona)
03 nov '77-Catalin (sot malina_mircu)
13 nov '72-alona
13 nov '72-Victor (sot Irismetal)
DECEMBRIE
20 dec '65-Catalin (sot Rayuela)
Irina,veve & croko
pozici
Raspunsuri
LauraFlo spune:
Buna dimineata! Uau! Am deschis si eu un subiect! O cafea ? O tigara? Nimeni???? Am plecat.
O zi buna tuturor!
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
Ela76 spune:
'Neata, Laura! Hai la o cafea - am reusit sa-mi adorm zgamboiul si savurez si eu linistita o cafea (cu lapte). Fara tigara, ca nu e buna
Urez si eu un LA MULTI ANI calduros pentru DAVID, AMELIE SI ROBY! Sa cresteti mari, frumosi si mai ales sanatosi!
Cum sta Amelie pe olita! O draguta! Si am remarcat ca e tunsa - oare cand o sa aiba si Cristina mea asa plete?
Luminita - ma bucur ca Daid are forma usoara si ca operatia pare a fi astfel mai usoara! Sanatate multa, sa fiti tari, ca totul e spre binele lui.
Roby - fericit cu tzitzi iar! Sa-i zici lu' mami sa ne trimita si noua niste tort
Sa stiti ca si eu am inceput sa ma gandesc daca e cazul sa-i cumpar Cristinei olita. Simt insa ca e un pic devreme, dar macar de joaca. Si pe mie ma intereseaza ceva recomandari de modele. Ma gandeam ca poate ar fi bine daca ar avea spatar. Si sa fie f. stabila, ca sa reziste la foiala fiica-mii.
Ieri a fost o zi obositoare, nu stiu, parca am inceput sa remarc miercurea ca o zi dificila, mi s-a mai intamplat si alte dati sa fie agitata. Din fericire a fost soare afara si ne-am putut plimba. Am avut si o prietena in vizita cu fetita ei de aproape 2 ani. Cristina pur si simplu tragea de biata fetita si alerga cu premergatorul dupa ea sa o prinda, dar o tot lovea la picioare cu marginea de plastic, iar Mara se ferea... Sa o fi vazut cum o apucase de bluza si tragea sa o dezbrace, Mara incerca sa-si tina hainele, fara insa sa se supere Apoi s-au zbantuit amandoua prin patut, Cristina i-a demonstrat ca poate face un pas fara sa se tina pana la bara opusa a patutului.
I-am facut ieri broccoli si nu prea s-a omorat de placere. Pana la urma i-am pasat bine mancarea, am diluat-o ca o supa mai groasa si i-am dat-o cu biberonul si asa a mancat-o. Azi vreau sa fac ciorbita de pui acrita cu bors, caci am vazut ca i-a placut f mult cat am stat la Odobesti.
Feluri de mancare: noua dr. ne-a zis ca putem sa-i facem si papanasi cu branzica de vaci. Sau sa-i facem cartofi la cuptor, eventual, cu niste iaurtel peste ei cand sunt gata; sau cu carnita; sau conopida, eventual amestecate si cu un galbenus. Ne-a mai zis ca putem sa-i dam peste, cate putin, iar ficatelul doar daca ii place, daca nu, sa nu insistam. O alta chestie pe care o papa Cristina este orezul cu branzica de vaci - asta era de regim, primea in spital si am descoperit ca nu refuza combinatia. Si se pare ca ii plac ciorbitele acrite cu bors, facute cat mai pe gustul nostru, insa fara sare si prajeli.
Va pup, ca ma duc sa-i fac repede ciorbita!
(azi e ceata, nu e de iesit afara si cred ca asa o sa mai intru pe forum)
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
LauraFlo spune:
In sfarsit dupa aproximativ o luna a dormit si Dari toata noaptea( adica de la 9 la 7). In schimb daca nu suntem in camera cand se trezeste scoate niste urlete de trezeste tot cartierul. Avem in planul anul acesta sa ne mutam si nu stiu cum va reactiona cand va dormi singurica in camera. Alt chin probabil s-o invatam. Saptamana aceasta am reusit sa inregistram progrese in ceea ce priveste olita, pana acum nu statea neam pe ea, dar ieri a stat ( fara sa faca nimic in schimb) cam un sfert de ora pe ea. Cred ca mai mult de placerea de a sta dezbracata. Si BB-ilor vostri le place sa stea fara haine?
A mai invatat doua cuvinte, papa si apa. E innebunita sa bea din pahar.
De cand bantuie prin toata casa, trebuie sa avem grija ca nu cumva sa uitam usa la baie deschisa pentru ca o atrage si indiferent de cate ori l-as curata tot nu-i perfect igienizat. Apropo de microbi, am fost marti la doctor si erau in sala de asteptare multi copii. O fetita de aproximativ doi ani tot venea sa o sarute pe Dari si amintidu-mi de enterocolitele voastre eram cam stresata si tot incercam s-o evit pe saraca fetita. Am realizat ca suntem cam disperati, Marius una doua sarea s-o stearga pe maini cu servete umede. Se uitau cam lung la noi celelalte mamici, dar nu ne puteam abtine. Oare cum vom reactiona cand se vor juca in parc cu alti copii?
N-as vrea sa fiu o mamica din aceea disperata, dar totusi cum sa facem sa-i pazim de microbi si virusi? Sunt constienta ca 100% nu voi putea niciodata s-o pazesc, ca partenerii de joaca ea si-i va alege si ca n-o voi putea obliga sa se joace cu cine consider eu sau cu cine imi place mie, dar.....
Am observat de asemeni si alt lucru. Daria se manifesta zgomotos cand ii placea ceva, sau mai ales cand n-o lasam sa se duca unde voia ea, si din cauza tipetelor ma simteam cam jenata. Intotdeauna ( inainte de a avea copii) consideram tipetele ca lipsa de educatie, dar acum statea si ma intrebam cum sa educi un copil de 10 luni, de un an sau chiar mai mare?
Cam multe intrebari in aceasta dimineata, nu-i asa?
Ok, cam atat pentru acum, vorbim si mai tarziu.
georgescu oana spune:
La multi ani Robert sa cersti mare si frumos
Stii ca ai dreptate cu educatul.Si eu mi-am pus problema asta:nu poti sa ii educi la 9-10 luni saracii de abia descopera constient ce e in jurul lor insa nu pot pricepe ce mai vrem si noi cand le impunem restrictii.
Pe alexandra o culcam intr-o alta camera chiar daca avem doar 2 si sa stii ca tare bine e.Se trezeste dimineta mananca si apoi se apuca sa se joace cu papusile inpatut,cateodata mai adorme si singura,ne-am chinuit o perioada,mai ales cand ne ttrezea des noaptea pentru ca trebuia sa ma duc in alta camera si imi pierea tot somnul insa merita,plus ca e mai independenta,asa zic eu.
Copiii vostri canta?Alex daca ma aude fredonand ceva sau e la tv o melodie dupa ce se termina incepe si ea me limbaei sa ingane niste note,e o haioasa.
O face mama cantareata
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
LauraFlo spune:
Neata Ela! Si Dariei ii place la nebunie ciorbita acrita cu bors. Spor la treaba!
Si la noi e o ceata deasa de nu vezi nimic la doi metri in fata. Eu i-am facut Dariei budinca de paste cu branzica proaspata, bineinteles era mai multa branza decat paste pentru ca noi suntem dolofanici.
LauraFlo spune:
Buna dimineata Oana!
Dariei ii place la nebunie sa cante. Canta cand adoarme, avem deja un repertoriu. Mai nou am invatat poezia cu piticul care face baie. Isi pune mainile pe falcute si mimeaza " vai vai ce pacat ca piticul s-a inecat" dand din cap. E bestiala! Sau cantam "ursul doarme si-a uitat de foame, ce sa-i dam noi de mancare: lapte, branza sau cafea ? mai bine pe Daria" ea aplauda si cum pronuntam Daria se apuca cu mainile de burta ca sa n-o putem gadila.
Avem o generatie de copii destepti.
Cris_N spune:
Buna la toata lumea
Eu sunt o mamica de prin alte luni
Daca vreti ultima cutiuta muzicala dati-mi un PM cu o adresa de mail care sa aiuba mai mult de 30-40 Mg cum ar fi una de yahoo..
Cristiana si BB Andreea http://community.webshots.com/user/cristiana_negrila
http://community.webshots.com/user/andreea_negrila
http://community.webshots.com/user/andreea_negrila3
http://community.webshots.com/user/andreea_negrila2
alona spune:
La multi ani Robert MIhai!
Sa cresti mare si voinic si sa ai o viata fericita si plina de bucurii.
Anca,Vlad si Thea
LauraFlo spune:
LA MULTI ANI!
ROBERT
Sa fii norocos si fericit!
Mamicuta ta e harnica? Iti pregateste vreo prajitura?
Ce faci Kata?
SimoV spune:
La Multi Ani
Robert
Sa fii sanatos si fericit!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/svaidean/my_photos