Software desenare mobilier??

Software desenare mobilier?? | Autor: Steluta

Link direct la acest mesaj

Stie cineva cu ce program as putea "desena" diverse corpuri de mobilier?? Nu vreau musai ceva deosebit, adica in 3D. Vreau sa fac o schita cum sa arate mobilierul din apartament, pentru a le explica mai bine celor de la firma ceea ce astept de la ei. Am un programel acasa, dar imi arata imaginea planului camerei vazuta de sus.

Multumesc!!

Steluta.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Sotul meu cand a inceput...le desena in Word
Ieseau destul de reusite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Eu le-am desenat in Excel ... Am impartit foaia in patratele (adica am dat dimensiunile coloanelor egale cu ale liniilor), mi-am fixat o scara (de exemplu 1 patratel = 5 cm, sau 10 cm) si am desenat ... Daca vrei pot sa-ti trimit fisierul (daca-mi dai o adresa de mail alta decit aici, ca nu stiu sa trimit fisier atasat de pe private ...)

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucian_vlaicu spune:

AutoCad. Proiectare 3D sau 2D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

quote:
Originally posted by lucian_vlaicu

AutoCad. Proiectare 3D sau 2D.

A aparut vreo versiune "light" pentru amatori? Zau, e muuult prea complicat... decat asa, mai simplu cu creionul pe hartie.

Q

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri. Le-as putea face in Word relativ usor, dar asa nu aveam o masura a dimensiunilor.

Probabil Bogdana are dreptate cu ideea in Excel. Daca nu iti este greu, te-as ruga sa-mi trimiti prin e-mail o schita de-a ta. Iti trimit adresa pe PM.

Trebuie sa vad daca am pe acasa cumva si AutoCad, sau macar sa intreb pe la prieteni.

O seara buna!!
Steluta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Steluta,

Nu cred ca este cazul sa o ei in serios cu AutoCad. Este un pachet de programe profesionale pentru arhitectura si proiectare inginereasca si nu-s tocmai usor de folosit. In schimb, pentru lucruri foarte simple poti sa incerci un program de grafica vectoriala 2D (Adobe Illustrator, Macromedia Freehand sau, cel mai banal si usor de gasit, CorelDraw).

Q

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

hartie milimetrica

e sfanta, poti sa plimbi fotoliile milimetrice, canapelele si dulapurile milimetrice prin camera milimetrica, poti face totul la scara 1:1000, poti face schimbari intr-o clipita, fara ajutorul hamalilor, metoda verificata de moa!

vara mea care este arhitect si lucreaza la o firma de mobila pe comanda are un program mirobolant italienesc de mobile care face sa vezi 3D, si ce crezi?! foloseste creionul si hartia, scaneaza, face modificari intr-un program simplu, livrat in pachetul mo, paint parca foloseste, sterge, trage linii, iar printeaza, mai deseneaza cate ceva, o floare un surub, eventual mai scaneaza o data ca sa curete desenul si sa vezi ce fain iese!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

gasesti un soft care poate fi descarcat de pe adresa www.ikea.fr
eu l-am descarcat..poate fi vazuta imaginea din toate partile.
Uite aici:
http://www.ikea.com/ms/fr_FR/rooms_ideas/kitchen/download.html
decarci de unde scrie:telecharger

Mergi la inceput