Cum pot micsora pozele?
As vrea sa imi fac si eu album pe DC.Dar imi da eroare si mi se spune ca pozele sunt prea mari.Cum le pot micsora?
Raspunsuri
louisea spune:
daca te duci la arhiva de la acest forum "Lectii si know how on line" era prin primele pagini un subiect despre asta.. eu cautasem zilele trecute..
poate iti dau moderatorii un link..
------------------------
poze cu Bandit
Samurai-lady spune:
BUna,
eu folosesk un programel luat pe gratis de pe internet.
ii spune Irfan View,vezi da o cautare cu numele asta si cred ca il
gasesti.
Samurai-lady si bb Ken
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
bibyrox spune:
Buna Ayumi
Poti incerca IrfanView, si in meniul Image ai optiunea Resize/Resample.
Daca nu il ai, il poti downloada de aici: http://www.irfanview.com
Spor la treaba si Succes!
Orice este posibil daca nu stii despre ce vorbesti...
Roxxy
Poze Revelion 2005
Creatiile mele
Samurai-lady spune:
uite aici l-am gasit
http://www.irfanview.com/
Samurai-lady si bb Ken
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
Samurai-lady spune:
hihihihi:) Bibyrox :) am skris in acelashi timp
Samurai-lady si bb Ken
Web-poze Kenutz
Samurai-lady spune:
la mine a mers al treilea de sus
Samurai-lady si bb Ken
Web-poze Kenutz
Samurai-lady spune:
deskizi Irfan view
dai Open New -bagi poza care vrei sa o miksorezi
mergi la Imagie la Resize/Resample si dai ce valori vrei.
salvezi poza si vezi de ti-o accepta pe DC ca marime.
daca nu,faci inca o data cele de mai sus si o faci si mai mika.
bafta
Samurai-lady si bb Ken
Web-poze Kenutz