petrecere aniversare 4 ani
Dragii mei,
Pentru ca ne apropiem cu pasi repezi de ziua de 16 ianuarie cand pitica noastra va implini 4 ani, va cer sfatul cu privirea unei locatii cat mai bune pentru petrecerea de ziua ei. Pana acum am facut la noi acasa, dar intre timp ne-am mutat si inca nu am terminat totul de amenajat asha ca varianta cu acasa pica momentan.
Decio, daca stiti locuri, preturi, posibilitati, va astept sa imi impartasiti din experienta voastra!
Multumim frumos,
Boga si Miruna de "aproape 4 ani"
Raspunsuri
ADINUTZA spune:
La Mc Donald's te-ai gandit? Noi acolo serbam zilele copiilor si, desi produsele lor sunt cam controversate distractia compenseaza. Pana la urma, sa mergi ocazional intr-un fast food nu e chiar asa de grav. Preturile convenabile si atmosfera super.
Sa vezi ca sa prevezi, sa prevezi ca sa previi!
lidiadanaila spune:
Undeva pe la iancului[ daca te avantajeaza], este o casa particulara care se ocupa de asa ceva...eu am fost invitata acolo tot de o fetita de 4 ani...acum aproape 1 an.Firma respectiva se ocupa de invitatii speciale, care intra in pret, fac tortul[a fost super laudat de toate mamicile]...inafara de copii, pot veni si mame si tati....aici unde am fost eu, au fost numai mamici.Au camera speciala pentru masa, meniu standard, pui SUNHAI cu cartofi prajiti si salata , sampanie pentru copii care se deschide cind se aduce tortul...la toti copii le pune coifulete atunci, plus confetti.Au o camera unde se joaca copii special amenajata, si 2 tipe care ii supravegheaza, este curat, cald, muzica.Mai exista o camera pentru mamici si eventual tatici, unde daca sarbatorita vrea sa le dea si lor de mincare, au acelasi meniu, plus ca daca vor cafea sau ceva de baut le cumpara sarbatorita.Cind am fost eu , pe mama sarbatoritei a costat-o cam 7 mil. lei, cam 14 persoane copii si mamici cu tot cu mincare pentru ele.Distractia nu dureaza decit cam 3 ore.....eu am fost de la 17-20....suficient pentru copii!!!In plus, daca sunt copii mai marisori, tot contra-cost, pot avea si o piesa de tearu vesela si scurta pentru ei.Eu cred ca-i mult mai bine ca la MC.Donald's, unde-ti dau ei 1 ora cind au spatiu!!!Am sa fac rost de nr. de tel. daca va intereseaza!!!La multi ani pentru fetita ta de 4 anisori!!
grati.ela spune:
Noi am serbat ziua Ozanei (5ani) la Kids Planet (piata Alba Iulia). 13 copii si 10 adulti plus baitul care picteaza copilasii ne-a dus la 5,6 milioane. Am primit factura asa ca am fost multumiti. Distractie este destula, meniul este cam slabut. Sfat: nu renuntati la pictor (va ia 70 mii lei pentru copil), el este un punct de atractie, iar copiii sunt tare fericiti. Timp de desfasurare: oficial - 3 ore, noi am stat insa vreo 6. Gratiela.
ADINUTZA spune:
La Mc Donald's petrecerea dureaza o ora jumate si tu esti cea care alege ora la care vrei sa inceapa petrecerea - daca te programezi din timp. Daca te duci cu o zi inainte...
Costa aprox 120 000 de copil la care se adauga tortul si sampania(cam 350.000 amandoua)
Am inteles ca si la Pizza Hut se pot organiza petreceri pt copii dar nu-ti pot da amanunte ca nu stiu.
La multi ani, Mirunei!
Sa vezi ca sa prevezi, sa prevezi ca sa previi!
mitub spune:
Dragele mele,
Multumim de raspunsuri.
In acest weekend am rezolvat cu clasicul Mc Donald's, din lipsa de timp si disponibilitate de cautare. Am mai incercat la Tip Top din Drumul Taberei, unde insa nu se facea nimic specific pentru copii (nu animatoare, nu altceva).
O sa va povestim cum a iesit, deocamdata Miruna e super incantata de faptul ca toti invitatii au raspuns pozitiv.
Pupici,
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2
ticka spune:
Salut! Noi am facut petrecerea Alexandrei la firma despre care scrie lidiadanaila. Mie mi-a placut. Petrecerea am facut-o sambata 8 ianuarie si pot sa precizez ca ne-a costat 4 mln ( 10 copii fiecare cu cate 2 parinti) si cafeaua si racoritoarele pentru parinti au fost din partea casei, noi nu am luat decat pateuri si fursecuri, bere, alune, rontzaeli pentru parinti. Au paginuta pe net ( sper ca nu fac reclama...) petrecericopii.ro.
Uite si un link cu pozele de la petrecerea Alexandrei, ca sa-ti faci o idee cum a fost. Eu am ramas foarte multumita. Petrecere Alexandra
Cu drag
ticka spune:
Uite ca acum am citit cu mai multa atentie postarea ta!
La multi ani lui Mirunica si petrecere frumoasa!!! Pana la urma nu conteaza unde faci petrecerea, important e sa se simta copiii bine!