inseminare la Cluj? unde?

inseminare la Cluj? unde? | Autor: Dana

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor si LA MULTI ANI!! sa speram ca anul acesta toate vom ajunge sa postam la mamici Pe fetele care au facut inseminare la Cluj le rog sa-mi dea si mie o recomandare si daca se poate si cat le-a costat.
Va doresc tuturor numai bine si cat mai carand

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jonica spune:

Draga Dana,

La Cluj inseminare artificiala se face la Clinica de Ginecologie I, acolo este "Centrul de reproducere umana asistata" - cam asa cred ca ii zice. Eu am facut in vara si procedura in sine a costat 2.800.000 - 70 eur + medicamentele pe care le-am luat pentru stimulare si dupa inseminare. Eu am fost la dr. Cruciat, dar mai sunt si altii care fac asa ceva.
Mult succes.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Jonica , nu ne-ai spus dacaa a reusit inseminarea.
Si cum ti s-a parut totul.Cum a fost procedura,te-a durut. spune-ne mai multe, te rugam.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jonica spune:

Inseminarea nu mi-a reusit, sansele am inteles ca sunt undeva intre 10 - 15%.
Mie mi s-a parut o chestie civilizata si interesanta. Cea mai grea parte din toata operatiunea a fost sa-i explic sotului ca inainte de procedeu trebuie sa-i faca spermograma tot acolo la clinica. Si trebuie ca si tu sa mergi din 2 in 2 zile la ecograf sa vada daca ai ovulatie si cum se dezvolta, etc. Ei trebuie sa stie din timp cum sa trateze sperma pentru inseminare. Dar bioloaga de acolo este o tipa foarte draguta si amabila si va explica in ce consta procedeul si tot.
Nu doare deloc, practic iti "injecteaza" sperma prelucrata cu un fel de seringa, cu ceva tub in varf (dar nu sunt chiar sigura). Si dupa aceea te lasa sa stai o jumatate de ora in cabinetul respectiv.
Nu stiu daca am scris totul, daca mai este ceva ce am uitat o sa revin.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilicica spune:

Si em am facut 2 inseminari la Cluj, cu Dr Ona, iar procedurile sunt exact cele pe care le-a scris Ioana. Din pacate nici una din inseminari nu a fost cu succes.O sa mai incerc si anul acesta sa fac, poate o fi un mai bun.

Mergi la inceput