As dori sa fie posibil sa gasesc un mesaj de-al meu postat in mai sau iunie 2003 (de exemplu).
Sa se poata cauta intr-un interval dat de timp, nu numai "in ultima luna", "in ultimul an", ci "intre 12 mai 2003 si 22 iunie 2003".
Asta ar fi de ajutor la restrangerea cautarii in baza de date si implicit la reducerea timpului de cautare.
Julia
Multumesc, Freia, am gasit dimineata ce cautam. Dar a durat mult si am parcurs pagini care nu ma interesau, doar pentru ca nu stiam data initiala a subiectului.
Acum dau exemplu, ca mi se pare ca ora inaintata ma face sa vb mult si dezlanat.
Daca vreau sa vad ce s-a discutat in ultima parte a anului trecut (si numai atunci) referitor la pampers sau scutece, nu am de ales decat optiunea "any date" din cautare, pentru ca cea dinaintea ei este "ultimele 120 zile". Nu ma interesau subiectele de dupa acea perioada, citisem ce ma interesa pe tema scutece.
Alegand optiunea any date a durat mult sa extraga din baza de date toate subiectele unde apare cuvantul scutece, operatie care ar fi fost simplificata daca as fi avut posibilitatea sa aleg eu perioada (spre ex. 1 oct 2003 - 31 dec 2003).
Stiu ca se poate sa apelam la moderatori pentru asta, dar nu au moderatorii treburi mai importante de facut decat sa scotoceasca arhivele, cand programul ar putea sa lase pe oricine sa caute?
Julia