afm

afm | Autor: Simona Angelescu

Link direct la acest mesaj

buna,
stie cineva ceva despre programul guvernului de casare a masinilor vechi?
ma intereseaza orice despre acest subiect.
va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Imi aduc aminte ca am citit undeva ca daca dau masina in stare de functionare primesc 30.000.000lei.

Nu stiu daca este obligatoriu sa achizitionezi una noua sau poti ramane cu banii!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuc spune:

Nu iti da banii in mana, iti da avans la achizitionarea unei masini autohtone. Nu stiu daca au apucat sa dea ordonanta respectiva, despre care se vorbea inainte de alegeri. Ea se dorea o "binefacere" a vechiului guvern.

Manuela si Costin (care nu mai e bb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

Este vorba de Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 99/10-11-2004 privind instituirea Programului de stimulare a înnoirii Parcului național auto, publicata în M.Of. nr. 1106/26-11-2004.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chivi spune:

Buna,
Am fost acum 2 saptamani la un dealer Dacia si am solicitat, conform legii spusa de Liviu, ca din valoare unei masini sa se scada cele 30 de milioane(corespunzatoare casarii masinii vechi). Mentionez ca eu INDEPLINESC conditiile prevazute de lege. Raspunsul a fost ca legea NU se aplica si dupa parerea lor a fost ceva electoral.
Eu nu am auzit pe nimeni sa fi beneficiat de prevederile acestei legi.
In plus nu stiu sa se fi publicat lista cu producatorii de auto care sa se fi inscris in program.

Mergi la inceput