Propunere

Propunere | Autor: aysha

Link direct la acest mesaj

Ma gindeam ca daca tot sinteti in faza la care vreti sa adaugati noi optiuni ar fi minunat daca a-ti adauga si o caseta muzicala pentru adulti. Fiecare ar putea sa-si puna acolo preferinta muzicala si ar fi minunat sa vedem cum suna muzica si pe alte meleaguri.
Ma rog,nu m-am exprimat foarte bine,dar voi ma intelegeti. Dezvoltati voi ideea. Putina muzica nu strica.Asa putem asculta si compozitiile Sabinei si interpretarile Otiliei si....a.m.d

Cu sinceritate,Aisha

"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Cred ca aceasta propunere era mai bine sa fie postata in Zona problemelor&sugestiilor pentru DC, mai exact la Anunturi tehnice & Probleme & Sugestii pentru a putea fi citita mai repede de administratori.

Totusi, chiar daca nu sunt de specialitate, ma gandesc ca este o mica problema: spatiul pe server si incarcarea ei ! Dupa cum stii, o melodie, chiar in format mp3 este destul de mare si, chiar 1 mega pentru fiecare membru ar ocupa ceva loc... doar suntem multi, nu, si fiecare vrea pe langa efecte la nume sau titulatura deosebita o melodie... !!!

Chiar, am vrut „sa-mi admir” zestrea de puncte si am descoperit ca a disparut posibilitatea de a dona aceste puncte. Stiti ceva despre asta ?

In rest, eu zic ca este o idee buna, dar greu de aplicat. Si trista pentru cei care au conectare cu viteza mica - ei nu vor putea asculta melodia din cauza legaturii...

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput