As vrea sa stiu daca lucreaza cineva de pe acest forum la vreo institutie ori spital paleativ in Bucuresti? Sunt interesata de cit costa si cum functioneaza, sper sa nu am nevoie sa folosesc aceste informatii niciodata dar in caz contrar vreau sa fiu pregatita.
Nu vreau sa par misterioasa dar in acest moment nu pot spune maimult de atit. Eu am gasit niste inf. in engleza despre "palliative care" dar as vrea sa vorbesc cu cineva care lucreaza acolo si poate sa-mi dea mai multe inf. dar vreau sa fie in Bucuresti spitalul.
Va multumesc mult,
Ivi
Multumesc, am toate adresele din tara dar as fi vrut sa vorbesc cu cineva care lucreaza acolo.
Ivi, ti-am trimis prin PM cateva informatii care sper sa fie ceea ce doresti!
"Mos Craciun nu tine de stiinta si nici de religie. El este ultimul nostru strop de vraja!"
Michaela
Ivi, eu am lucrat 11 ani in Brasov in ingrijire paliativa la fundatia care a introdus acest tip de ingrijire in Romania, Hospice "Casa Sperantei".
Patronul nostru finanteaza acum un proiect si in Bucuresti si am o prietena care e Directoare de Nursing acolo.
Daca doresti sa ma intrebi mai multe lucruri sau daca ai prefera sa discuti direct cu prietena mea, anunta-ma.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)