Teste de ovulatie
Puteti sa-mi spuneti si mie farmaciile unde se gasesc teste de ovulatie? Eventual in zona in care locuiesc( DR.TABEREI).Apropo, cum se folosesc aceste teste? In ce zile ?Mersi mult! Va pup, Rucsi.
Raspunsuri
Alé spune:
Salut rucs,
La Help Net ai incercat? si cred ca au si la Sensi Blu. Si mai cred ca ai ambele farmacii in zona ta.
Se folosesc ca si cele de sarcina, adica cu urina, dar am auzit doua variante: ca se fac din prima urina sau dupa ora 10 dimineata.
Iti trebuie vreo 5-6, si le faci in perioada in care vei presuspune ovulatia.
Toate lucrurile se intampla cu un scop.
Sorina7 spune:
Rucs, iti citesc ce scrie pe prospectul testelor mele, pe scurt :
inainte de a folosi acest teste, este necesara stabilirea duratei medii a CM. Apoi se face testarea conform tabelului :
durata cm : 27 zile, testare incepe in ziua 10,
durata cm : 28 zile, testare incepe in ziua 11,
etc.
aparitia a 2 benzi roz inseamna ca ovulatia va avea loc in urmatoarele 40 ore
se colecteaza urina de dupa-amiaza !
Sorina
"Deschide usa, crestine..." 
ariadna33 spune:
Gasesti sigur la farmaciile 2NA, una este la Hala Unirii (Calea Calarasilor) in spatele magazinului Unirea- acolo e deschis non-stop, si mai stiu una pe str. Vasile Parvan (pe Splai, cum mergi dinspre Izvor catre Eroilor pe partea dr.)
MRL spune:
Si.... cu 2 ore inainte de testare se reduce cantitatea de lichide. Testarea sa se faca (daca este posibil)la aceasi ora in fiecare zi, dupa ora 10 (pe la pranz daca se poate). Eu le-am testat si au functionat.
LilianaM
rucs spune:
Mersi mult fetelor.Am gasit la HelpNet. Intrebarea mea este !Daca spre exemplu folosesc unul astazi si apar cele 2 linii rosii inseamna ca am ovulatia azi sau peste 24 de ore ? N-am mai folosit niciodata pana acum. Va pup.Rucsi
Sorina7 spune:
Rucs, dupa cum ti-am scris mai sus, 2 benzi indica faptul ca ovulatia va avea loc in urmatoarele 40re : adica poate fi si dupa 1 ora de cand ti-a iesit pozitiv testul, dar si peste 36 ore. Tu nu ai decat sa tot dai "bice" cu prestarea din clipa in care ti-a iesit pozitiv...![]()
Sorina
"Deschide usa, crestine..."