AM NEVOIE DE SFATURI DESPRE GIULESTI

AM NEVOIE DE SFATURI DESPRE GIULESTI | Autor: iulia74

Link direct la acest mesaj

SALUT
NICK NAME: IULIA74
AM 29 DE ANI
SUNT DIN CONSTANTA
AM O RANA PE COL,TRICHOMONAS SI CANDIDA
TESTUL PAPANICOLAU A IESIT GRAD 2.
S-AR PUTEA SA AM SI TROMPELE INFUNDATE.
ANUL TRECUT AM FACUT UN TRATAMENT LA BUCURESTI,LA MEDTRAND,DAR DUPA 9 LUNI NIMIC SI AM RENUNTAT.
SOTUL MEU SI-A FACUT SPERMOGRAMA.TOATE SUNT BUNE IN AFARA DE MOBILITATE:20%.
NE-AM HOTARIT SA MERGEM LA GIULESTI.
LA CE DOCTOR MA SFATUITI SA MERG?
AS VREA UNUL CARE FACE TOATE INVESTIGATIILE DE LA INCEPUT SI CARE SA SE PRICEAPA SI LA INFERTILITATE MASCULINA.
SI EVENTUAL SA FACA SI INSEMINARI ARTIFICIALE,CINE STIE POATE E NEVOIE.
AM CITI IN FORUM DE DR.NICULESCU,DE DR. HODOVANU SI DE DR.CEZARA BUCUR TOTI DE LA GIULESTI.
LA CARE DIN EI SA MERG?
VA MULTUMESC ANTICIPAT.ASTEPT RASPUNSURI.VA PUP

iuliamarin

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Dr.Niculescu stiu ca este fffff bun! Dr.Hodovanu(care este medicul meu)este buna si poti discuta f mult cu ea. De dracea nu stiu nimik.
bafta!!

Noroc tzie, mie...tuturor!!"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia74 spune:

pina acum nu am facut HSG
ce ma sfatuiti :sa o fac in constanta inainte sa merg la Giulesti,sau sa astept consultatia la giulesti?
cat dureaza tratamentul pt candida si trichomonas?

iuliamarin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia74 spune:

pina ajungem la giulesti sotul meu ce medicamente sa ia pt mobilitate redusa?
in prezent ia numai zinc.

iuliamarin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanapru spune:

Eu merg la dr. Laura Dracea care consulta si la Giulesti si care mi-a facut o impresie foarte buna. De altfel si alte aspirante merg tot la ea.
Sotul meu a fost diagnosticat cu oligoastenospermie si printre alte medicamente a luat si vitamina E, care nu face rau nimanui... Asta daca sotul tau vrea sa ia un medicament inainte de a consulta un doctor. Mult succes.
Pupici, Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

iulia74,
cred ca mai bine astepti, daca esti hotarata sa ajungi la un medic din giulesti, sa faci HSG tot la giulesti. Chiar daca vii cu ea facuta in alta parte, s-ar putea sa te puna ssa o faci din nou!

Noroc tzie, mie...tuturor!!"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Dr. Anca Vasilescu Moisa e recomandarea mea. Mie una mi-a placut foarte mult de ea, m-a ajutat sa o am pe Mariutza (prin inseminare) si in plus mi-a urmarit sarcina care nu a fost foarte usoara cu mult profesionalism. Sa mai adaug si ca nasterea a fost floare la ureche.

Pupici si bafta
Marina

PS: o gasesti la acelasi centru de reproducere umana asistata in giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

si eu merg la dr. dracea si te sfatuiesc sa incerci si tu, e tanara, draguta si tare priceputa.
din pacate pe la medtrand am ajuns si eu si pe langa ca am lasat o caruta de bani, nu am facut nimic ...

Catalina, o viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Eu tot nu am inteles care este cel mai bun dr de la Giulesti.Efectiv nu stiu la cine sa merg.Parerile sunt impartite in legatura cu dr Dracea.Altcineva...
La Medsana stiam ca Prof Ancar e cel mai bun dar aici...
Haide , voi ce imi recomandati?

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Buna Iulia,am citit mesajul tau si-ti dau un sfat -sa faci vaccinul contra candidozei,il gasesti la institutul Cantacuzino.Eu l-am facut si de atunci nu am mai avut nimic.Pentru amanunte poti cauta in forumul vechi la subiectul: candida ,acolo am scris mai multe si modul de administrare.
de la cu christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Iulia am gasit ceva in formula-as pentru cercicite,eroziuni de col si trichomonas.Trat. dureaza 20 de zile si se face intre menstruatii;cat dureza tratamentul fara .
Seara se fac spalaturi cu ceai concentrat de galbenele apoi se maseaza colul cu unguent cu propolis pe urma se baga un ovul cu propolis(Microsept).Dimineata se fac spalaturi cu antiseptice(tip Septovag).Spalaturile se fac cu picioarele cat mai sus ca sa ajunga lichidul cat mai adanc.
Intern:2-3 tablete de 3 ori pe zi cu Proposept
Daca mai gasesc ceva o sa mai scriu.
de la cu christian

Mergi la inceput