E normal sau sunt eu intr-o dunga???

E normal sau sunt eu intr-o dunga??? | Autor: alina023

Link direct la acest mesaj

Am ajuns sa-mi pun intrebarea asta...da. Tot timpul ma gandesc si sunt foarte speriata sa nu cumva sa i se intample ceva rau copilasului meu de 1an si 10luni. E destul de marisor ca sa nu-mi mai fac griji de genul cade din pat sau se loveste la cap etc.. dar destul de mic ca sa nu ma gandesc ca....nici nu vreau sa va spun la ce scenarii imi zboara neuronul. Stau tot tmpul cu frica in san ca i se poate intampla ceva rau. Oare este normal pt o mamica sau sunt eu bolnava cu capu'?
Va rog sa imi spuneti daca si voi sunteti la fel...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

draga mai sunt dintr-astea. una pe aici.
noi de cand cu laringita eu de cate ori tuseste ma panic ca nu cumva sa degenereze si sa se sufoce. Mi se inmoaie genunchii si am si diaree de frica. In viata mea nu m-am temut asa cum ma tem de laringite. Si nu sunt o fricoasa, dar cand vad cum se chinuie sa respire si horcaie si iar la spital, crede-ma ca aproape lesin. Noroc cu sotul ca el e mai tare. Ma si cearta ca-s asa fricoasa si speriu si copilul, dar pur si simplu nu ma pot controla in momentele alea.
Sper ca in timp sa ma calesc. Sper.

April & Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

Esti ok dupa standardele mele !
Copilul meu are 7 ani si la fel de dusa sunt si eu chiar si acum!

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

cred ca e ok atita vreme cit copilul nu-si da seama cit esti de stresata

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

va dorim Craciun fericit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aysha spune:

Stii povestea cu drobul de sare,nu?
Sa stii ca dupa parerea mea esti FOOOOOOOOOOOOarte normala.
Asa patesc si eu si cred ca toate mamele.
Eu,spre exemplu,in mai toate visele Rashid se rataceste doar prin magazine super mari si nu reusesc sa-l gasesc. Si ma trezesc leorca de transpiratie.
Curaj,mamico.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

quote:
noi de cand cu laringita eu de cate ori tuseste ma panic ca nu cumva sa degenereze si sa se sufoce. Mi se inmoaie genunchii si am si diaree de frica. In viata mea nu m-am temut asa cum ma tem de laringite. Si nu sunt o fricoasa, dar cand vad cum se chinuie sa respire si horcaie si iar la spital, crede-ma ca aproape lesin

ohoooo!!!!ce spaima am eu de crupul asta ...Marc are 2 ani impliniti si eu inca dorm cu el in camera pe un pat de campanie cioturos(si sotul singur in dormitor)ca nu cumva sa se intample necazul si sa nu aud.(eu am somnul foarte profund,poate sa traga si cu tunul si din cauza asta nu ma dezlipesc de Marc fie ce.o fi)

In rest...alina..esti perfect normala sa vezi ce scenarii imi coace mie neuronul..cred ca si tu te-ai ingroziSi eu am zis ca e cazul sa ma cautdar inca sper sa ma relaxez macar putin.Adica,de frica nu o sa scapam niciodata,dar asta e ok,eu vreau sa scap de scenariile astea tampite...

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce

poze noi cu puisorul(1 an si 7 luni)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Hai ca m-ati mai linistit putin... Sper sa imi mai temperez si eu imaginatia si sper ca sa pot face fata si fazelor mai dure (inerente) din copilaria oricarui baietel (vezi mana rupta, cap spart etc) Dar poate da Domnul si scapam fara.

Curaj mamicilor (ma incurajez si pe mine aici)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Foarte normala!Ca sa intelegi mai bine ,cind B are citeceva,nu e intotdeauna reala frica mea,consult cite 2 -3 medici.Astfel pina la 9 luni l-am dus de 3 ori la urgenta,de 2 ori nu avea nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmen spune:

Atunci cand te asasezi de cineva si iubesti foarte mult o persoana apare automat in subconstient teama de a nu pierde pe acel cineva. Mai ales daca ti s-a intamplat pana acum sa pierzi o persoana draga. Si eu zic ca este normala aceasta teama dar atentie, nu exagera cu preocuparile pentru a impiedica imprevizibilul. Se poate foarte usor cadea intr-o stare psihopatologica.

Carmen Ghilescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Daca ti s-a intimplat ceva e normal.Eu nu-mi fac griji prea multe si poate ca sint anormala,chiar am vazut ca sint privita cu suspiciune uneori,ce-i drept nu mi s-a intimplat nimic grav cu copilul...

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput