De ce?
De ce se incarca asa greu paginile? Pana acum o saptamana mergea foarte bine, te rog draga administrator fa ceva sa mearga mai repede sa putem citi cat mai multe subiecte intr-un timp cat mai scurt.
Multumim.
Sarbatori fericite.
Raspunsuri
alinamoro spune:
Am observat si eu acest lucru cam de o saptamana.Se deschid foarte greu paginile.
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Sarbatori fericite!
Andrada spune:
La mine merge excelent.
Dar daca subiectul are mai multe pagini, incarc intii pagina principala si apoi click pe cea care ma intereseaza. E mai rapid asa,
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelalte stele
admin spune:
Noi avem legatura buna la Internet si nu ne dam in todauna seama. Eu ma ghidez in general dupa ce afiseaza serverul ca timp de procesare al paginii...
S-ar putea ca scaderea in viteza sa se datoreze bannerului de la BOOM.
Sunt chiar curios... se incarca paginile in todeauna greu sau numai in anumite momente...
vikinga spune:
La mine de obicei merge absolut brici, dar uneori mi s-a intimplat sa se incarce greu. Am inchis DC si am incercat in juma de ora si era ok. De ex chiar in ziua alegerilor m-am chinuit sa deschid unele subiecte si mergeau greu, dar ma gindeam poate ce e pt ca erau prea multi utilizatori pe acelasi subiect.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003) http://community.webshots.com/user/vikinga109
dede spune:
quote:
Originally posted by ADMIN
S-ar putea ca scaderea in viteza sa se datoreze bannerului de la BOOM.
Numai in anumite momente... si atunci (in Opera, cel putin) apare "sending request to a.boom...." Deci, banneru' .
alinamoro spune:
Nu intotdeauna se incarca greu,uneori merge mult mai usor,dar in ultima sapamana parca a mers mai greu ca de obicei.
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Sarbatori fericite!
maria m m spune:
Si la mine merg excelent.
In 3 sec se incarca una normala iar subiectele active cam in 5-8 sec.
maria, de Paula (1 an) si Miruna (13 ani)
Sarbatori fericite!