De ce?

De ce? | Autor: Christel

Link direct la acest mesaj

De ce se incarca asa greu paginile? Pana acum o saptamana mergea foarte bine, te rog draga administrator fa ceva sa mearga mai repede sa putem citi cat mai multe subiecte intr-un timp cat mai scurt.

Multumim.
Sarbatori fericite.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Am observat si eu acest lucru cam de o saptamana.Se deschid foarte greu paginile.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

La mine merge excelent.
Dar daca subiectul are mai multe pagini, incarc intii pagina principala si apoi click pe cea care ma intereseaza. E mai rapid asa,
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelalte stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Noi avem legatura buna la Internet si nu ne dam in todauna seama. Eu ma ghidez in general dupa ce afiseaza serverul ca timp de procesare al paginii...

S-ar putea ca scaderea in viteza sa se datoreze bannerului de la BOOM.

Sunt chiar curios... se incarca paginile in todeauna greu sau numai in anumite momente...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

La mine de obicei merge absolut brici, dar uneori mi s-a intimplat sa se incarce greu. Am inchis DC si am incercat in juma de ora si era ok. De ex chiar in ziua alegerilor m-am chinuit sa deschid unele subiecte si mergeau greu, dar ma gindeam poate ce e pt ca erau prea multi utilizatori pe acelasi subiect.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003) http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede spune:

quote:
Originally posted by ADMIN

S-ar putea ca scaderea in viteza sa se datoreze bannerului de la BOOM.

Numai in anumite momente... si atunci (in Opera, cel putin) apare "sending request to a.boom...." Deci, banneru' .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Nu intotdeauna se incarca greu,uneori merge mult mai usor,dar in ultima sapamana parca a mers mai greu ca de obicei.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

Si la mine merg excelent.
In 3 sec se incarca una normala iar subiectele active cam in 5-8 sec.

maria, de Paula (1 an) si Miruna (13 ani)
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput