Sunt de mai bine de un an pe forum...si niciodata n-a functionat "search". Am mai citit, tot la rubrica asta...ca o sa se faca....
Eu consider chestia asta o unealta fffffff importanta (scuzati-mi disperarea). Cand ai o problema cu copilul nu ai timp sa cotrobai prin mormanul de subiecte, nu mai vorbesc ca arhiva n-o gasesti nicicum :( Google-ul nu e asa eficient in cazul acesta. Se fac multe implementari pe forum...mai mult de" entertainment"...dar chestia asta cu "search" ar fi f utila pt multe mamici care chiar n-au timp sau sunt in urgenta cu puii lor.
As putea sa stiu daca se preconizeaza intr-adevar repunerea in functiune (am citi ca ar fi functionat pe vremuri) si daca da, cand?
Multumesc mult
Poze Armin
Da, da, da ...si eu votez pentru "Cautare". Nu stiu care sunt disponibilitatile tehnice, dar cred ca ar trebui sa fie una din prioritati.
Puteti incerca si cu google, cautare avansata, si specificati DC-ul la "Genereazã rezultate din site-ul sau domeniul...". Merge relativ bine, atita numai ca nici asa nu este "purecat" tot DC-ul. (am verificat, sint zone in care google-ul nu "bate"- chiar vroiam sa-ntreb si eu...)
Din pacate chiar si in conditiile actuale cu doua servere, search-ul ramane o problema. O sa incerc din nou un full-text index dar nu va promit nimic...
Merci de raspuns si de efortul depus pentru intretinerea forumului
Iileana, ...merge si asa (cu advanced), tot e ceva decat nica'. Nu gaseste tot, dar tot afli ceva ce te intereseaza. Merci
Poze Armin