A trecut 1 ANISOR !

A trecut 1 ANISOR ! | Autor: Elenalove27

Link direct la acest mesaj

Dupa 9 luni de sarcina cu probleme .
Sangerari grave la 6 luni cu sanse de 50% pierd copilul si multe altele.
Azi se implineste 1 an de atunci.
Inchid calculatorul si plec sa ma relaxez in pat ca aveam crampe la stomac .

Eram pe chat seara de seara si tot timpul intrebam "Cit de mare sa fie durerea nasteri, cum este cu epidrula …si ce sunt alea crampe"

In casa aglomeratie mare cu tot familionul din Colombia ,soacra , cumnata , nepoti ,nepoate, papagal ...care mai de care sa fie alaturi de mine la nastere si sa filmeze cit se poate de LIVE orice mica miscare.

Seara de 8 decembrie calduroasa ( dehh Florida), merg la cu dureri ingrozitoare de stomac la fiecare ora eram pe buda fara ca sa imi treaca prin minte ce va urma.Este 3 dimineata si vad sange .Nu intru in panica deloc ma duc inapoi in pat si dorm pana pe la 7:00 dimineata.
-9 decembrie-
Ma trezesc plina de sange ii dau un cot la barbat sa se trezeasca ca eu gata nasc.
Dr. ma programase ca pe data de 10 sa fiu indusa ca bebe era deja peste masura.
Il trimit pe AL la magazin sa imi cumpere “VATA”(tampoane extra) ca tamponele care le cumparasem eu trecea sangele numai decit prin ele.
Pleaca Al la 8:00 si uita sa mai vina acasa cu VATA cu tot...Apare el dupa 1 ora cu un mare POSTER plin cu autografe de la (cheer leader) echipa de fotbal american Dolphins .El bucuros si tot numai zambet iar eu plina de nervi ca nu ma puteam misca de dureri.Soacra era bucuroasa si suna la tot neamul din Colombia ca se apropie sa ii vina pe lume nepotelul cel mult asteptat,iar eu urlam cit ma tinea gura ca nu mai pot si ca trebuie sa mergem la spital ca eu nasc acasa.
AL suna la unchiul care sta la 1 ora de noi sa vina si el la noi ca suntem gata sa plecam la spital si tot neamul sa fie prezent la marea nastere.Nu stiam ce sa fac sa ma linstesc.Cumnata imi face ceai de scortisoara ca sa ma lase durerile , nepotei pe langa mine faceau haz de necaz cu “ce mare este si plange ” AL la telefon in direct cu tot familionul lasat in Colombia.Papagalul ma imita pe mina cu "NASC NASC" In orice loc ma uitam in casa vedeam lume si iar lume ,cumnatul era cu camera video si ma provoca sa ma pregatesc pentru a respira corect pentru nastere...trage aer in tine Elena hi-hi-hi si da aerul afara Elena hu-hu-hu si numai la respiratie nu ma puteam eu concentra.
In sfarsit il vad pe Al cu gura pana la urechi de fericire ca se apropie de mine si da sa ma pupe .Il prind cu amandoua mainile de tricou si ii spun ca daca in minutul ce vine eu nu sunt in masina sa mergem la spital eu o sa plec dabuselea.

Simteam ca explodez de dureri si aveam impresia ca imi iesea fum pe nas si pe urechi si nu stiam unde sa ma duc sa nu mai aud tot familionul care nu le mai tace gura de dimineata pana seara si tot asa.

Sunt in masina in drum spre spital .Stau in fata cu sotul iar in spate soacra si unchiul lui AL care vorbesc pe limba lor de nu ma pot concentra deloc sa respir adanc si sa ma pot relaxa.Cu lacrimi de bucurie ca vine copilul cel mult dorit pe lume si plina de draci ca ei vorbesc si eu nu inteleg o vorba ,il rog pe AL sa operasca sa imi cumpere un bidon cu apa ca imi este sete.Coboara el din masina si imediat ma intorc la soacra si la unchi si le arat cu degetul la gura sa faca liniste la care pur si simplu au tacut

Pana la spital sunt 40-50 de minute ,timp in care am incercat sa ma relaxez in toate felurile dar nu puteam .La fiecare 10-15 minute ma apuca durerile ingrozitoare de imi venea sa ma dau cu capul de bordul de la masina.
Am ajuns la spital plina de sange si dureri ingrozitoare .Ajung in camera unde trebuia sa imi astept DR. sa vina sa ma consule .Nu a durat nici macar 10 minute si apare pe usa ma controleaza si imi spune dilatatie 3cm,ma curata inauntru si ma leaga cu toate centurile pe burtoi pune pulsul la copil la monitoare al meu la fel imi da niste calmante si pleaca.
Nu a trecut mai mult de 3 ceasuri si incepe sa ma ia cu dureri de stomac mult mai dureroase cu cele care au trecut cind eram acasa. Simteam ca nu mai pot .Durerile erau de 10 de ori mai mari , burta se facea ca un ghemotoc si nu puteam sa ma concentrez .Erau contracti din 10 in 10 minute.
Era deja tarziu ceasul arata 9:00 seara .Apas pe buton ca sa apara asistentele cu ceva calmante.Apare o asistenta cu dumicatul in gura si imi spune printre falci ca asa este la nastere si pleaca inapoi pe usa.
Al este cu famila afara si incearca sa le explice ca nu au voie in camera mai mult de 2 persoane si ca eu nu vreau nici macar 1 persoana dar doua.Soacra credea ca filmam vre-o telenovela de tot avea ea impresia ca va sta cu mine in camera la nastere.
Tin cu degetul apasat pe butonul ca sa vina asistenta sa o rog sa imi faca ceva calmante ca eu nu mai pot ,pur si simplu am muscat din pat de dureri.
Sotul meu cel drag vine la mine sa ma calmeze cu vorbe dulci iar eu i-am spus ca daca ar putea sa imi aduca mai bine un pistol ca eu pot sa ma impusc decit sa suport durerile astea.El ma alinta cu “My Love “ eu ii spun sa taca ca il iau la bataie daca mai scoate un cuvint.El ma mangaie si imi pune compresi la cap eu arunc cu ele si ii trag numai pumni.
Gata am intrecut orice masura , trebuie sa vina asistenta ca daca nu este vai de AL.Il trimit pe el dupa asistenta .
Vine tot cea cu dumicatul in gura si cind sa deschida ea gura sa imi spuna acelasi lucru ca asa este la nastere ii spun eu ca daca nu imi face EPIDRULA o trimit undeva unde nu cred ca se mai poate intoarce.La numai 10 minute apare trupa sa imi faca Epidrula.Al putr si simplu a albit la fata si a fugit spre usa afara de frica Epidrulei
Nu a durut deloc si tot ce am simtit a fost ceva rece pe spinare iar dupa aceea nu am mai simtit absolut nici o durere de la mijloc in jos.
... ora 11:30 si vine o alta asistenta sa ma controleze .Aveam dilatatie 9.cm si imi spune sa ma pregatesc de impins ca trebuie sa apara Dr.
Sunt cu AL in camera si ne uitam la ceas ca nu vream sa treaca de ora 0:00 .Aveam planuit sa nasc pe 9 decembrie ca sa fie in aceasi zi cu verisorul lui .
Este ora 11:50 iar pulsul la copil coboara la 20 de batai ...ceva ceva sigur este in neregula.Il intreb pe Al daca cineva in familia lui sufera de inima.Raspunsul lui “NU”
Eram asezata pe stanga mea ca numai asa ma puteam relaxa.Apare Dr pe usa si imi spune ca trebuie sa imping si sa fiu tare ca copilul trebuie sa se nasca imediat.
Nici prin vise nu cred ca imi putea aparea acest cosmar.
Incep sa imping de la 11:50 .Doctorul ma incuraja enorm de mult .Sotul meu imi tinea piciorul drept si de fiecare data cind trebuia sa tin respiratia 10 secunde si Al isi tinea respiratia iar piciorul meu era undeva pe sus de ziceai ca sunt Nadia Comaneci si nu alta.La un moment dat DR. ii spune sotului meu sa aibe grija sa nu imi rupa piciorul . Asistentele din timpul nasteri erau langa mine si toata ma incurajau si strigau cit le tinea gura sa imping ca se vede capul.Al se uita la mine si ii puteam citi in ochi fericire.
Eram cu ochi numai pe ceas si ma rugam sa iasa bebe pana in ora 0:00 dar nu a vrut.Pulsul iar coboara iar Dr sa uitat la mine cu frica .Am stiut sigur ca de data asta este ceva serios cu viata copilasului meu.
Este trecut de 0:00 si suntem in 10 decembrie ora 0:15 - si Al se uita la mine cu lacrimi in ochi si imi spune ca gata am nascut ...Aud voci in soapta ,Dr. isi termina treaba jos , in camera aparuse alti trei DR printre care si un Dr. de garda sectia cardiologie .
AL intreba neincetat – de ce nu plange copilul ? De ce...de ce ! Il srang tare de mana si ii spun sa se linisteasca ca totul este OK.El ma mangaie pe cap si imi spune “My love nu este OK” Imi vad sufletelul infasurat in scutece si o voce blanda a unei asistente spune ca trebuie ca copilul sa fie imediat controlat de un specialist ...continuareawww.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">...A fost odata...


Da, a fost odata si de atunci pe fiecare seara ne rugam la Doamne Doamne sa aibe grija de noi si de voi.

Va multumim mult dragilor ca ne sunteti alaturi la bine si mai putin bine.

Cu drag il crestem pe Alvaro Daniel si il iubim mult de tot si tot ce ne dorim pentru el este ca Dumnezeu sa aibe grja de el si sa ii dea multa sanatate ca este mai importanta decit toate.

La multi ani pui mic si bine ai venit printre noi


Sarbatori fericite alaturi de cei dragi


Bolnavic dar sunt voinic

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Felicitari Elena, ti-am citit povestea si am fost profund impresionata, imi multumesc ca ne-ai scris si prima parte.

Ai fost o curajoasa, si Alvaro la fel, i-am vazut pozele, preferatele mele sunt cele din piscina. Ai un baietel superb, sa-ti traiasca!

Ma rog pentru el si pentru tine ca sa fiti mereu protejati de Dumnezeu pentru ca numai cu El suntem in siguranta cu totii.

La multi ani Alvaro!

La multi ani Elena!

Alvaro s-a nascut, dar tu i-ai dat viata, deci este ziua voastra!




Lucia sotia lui Csaba.

www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

Elena, , sa-ti traiasca puiutul si sa fie sanatos!

I.&www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi" target="_blank">Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

La multi ani, Alvaro! Sa ai parte de o viata frumoasa cu multa sanatate.
Elena, toata admiratia pentru tine. Esti o mamica de nota zece.
Petrecere frumoasa cu multe baloane, jucarii si dulciuri!
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

MULTI ANI TRAIASKAAAAAAAAAAAA !
LA MULTI ANIIIIII !

Alvaro-Daniel are deja 1 anishor.
Acum 1 an,pe 10 decembrie ai venit pe lume.
Am stat cu sufletul la gura si ne-am rugat sa treci cu bine peste
toate operatiile la inimioara.
Si ai invins,pentru ca esti un LUPTATOR.

Sa ai parte numai de fericire si multe multa sanatate.
Si parintilor tai le doresk sa se bucure alaturi de tine multi multi
ani de acum inainte.Si tin sa le spun parintilor tai ca ii admir
mult mult pentru taria lor.

Samurai-lady,tata japonika si Kenutz.


Samurai-lady si bb Ken

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claza spune:

La multi ani micutului luptator, sa aiba o viata plina de noroc si bucurii, asa cum merita, alaturi de mamica lui cea puternica si curajoasa!


_
iaca si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Am plans acum, ca si cu mai putin d-un an in urma, cand povesteai ce se intampla cu bebe bolnavior!!! Elena, draga mea, ma faci praf, zau asa!

Esti o mamica minunata, sa-ti traiasca puiul si faceti-i repede un fratior/o surioara, sa fie bucuria de doua ori mai mare !

La multi ani, Alvarica!

Nora, mamica lui Andrei-Mihai(20aprilie 1999) si a lui Victor-Alexandru(12 iulie 2001)
aici suntem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Ati trecut prin atatea si ati dovedit ca sunteti niste invingatori, Alvaro esti un scump si la fel si mamica ta!

La multi ani!
Sanatate, si sa aduci numai bucurii parintilor!


5 ani -14 februarie 2005


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

La Multi Ani si din partea noastra Alvaro. Esti un mic luptator si ma bucur ca ai reusit cu ajutorul mamicii tale deosebite sa invingi pe bau-bau si sa te bucuri de viata impreuna cu alti copilasi.

Si tie Elena, La Multi Ani pentru ca asa cum zicea lucia, tu i-ai dat viata si cu ajutorul tau a invins boala



Adriana mamica lui www.earpower.com/bebe" target="_blank">Codrin(19 aprilie 2002) si a www.earpower.com/bebe/olguta" target="_blank">Olgutei(6 decembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

LA MULTI ANI, ALVARO!
Esti o minune de copil, dovada ca totul e posibil, ca omul invinge orice!
Si ai cea mai minunata mamica din lume!

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

La Multi Ani sanatosi.
Sa va dea Dumnezeu multe bucurii impreuna cu Alvarica fara frica.



carmen

Mergi la inceput