Ai vrea sa ai un copil dar nu poti

Ai vrea sa ai un copil dar nu poti | Autor: CATADC

Link direct la acest mesaj

Cine ne dicteaza ce sa simtim si cum sa simtim.Am incercat sa aduc pe lume un suflet de om care sa-mi umple viata .N-am avut sansa asta cu toate ca am incercat foarte mult.Prima sarcina am pierdut-o la 26 de saptamani iar la urmatoarea copilul nu a trait decat cateva ore.A incerca pentru a treia oara este destul de greu din punct de vedere medical dar si sufleteste. Si daca am infia un copil? Dar oare as putea sa il iubesc si sa tin la el ca si cum ar fi al meu?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

Exista o sectiune a forumului numita Adoptia sau a iubi copiii fara limite

http://www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=67

Frunzareste subiectele de acolo, poate te vor ajuta sa vezi mai bine si sa te poti decide.

Sapte dintr-o lovitura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

CATADC,

Te asteptam pe sectiunea pe care ti-a indicat-o descantec. Gasesti acolo parinti si viitori parinti adoptivi. Si cativa foarte-foarte proaspeti parinti adoptivi. Ce pot sa-ti spun din proprie experienta, este ca intrebarile pe care tu ti le pui acum sunt exact intrebarile pe care orice viitor parinte adoptiv si le pune. Si, daca e sa se intample, te asigur ca un copil poate fi iubit pana la cer si-napoi, si mai mult decat atat. Eu stiu. :))
Poate ca n-ar fi rau sa continuam totusi discutia si din acest punct de vedere: al psihologiei persoanelor/cuplurilor care se gandesc sa devina parinti adoptivi.

Q

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kkk spune:

Buna CATADC imi pare ft. rau sa aud de pierderile tale.Sunt convinsa ca iti este foarte greu.Suntem aici sa-ti auzim pasul si durerea si poate ca daca o impartasesti pe larg o sa reusesti odata cu trecerea timpului sa uiti de ea, poate nu in totalitate dar se mai alina un pic.
Ei bine cat despre un bebit adoptat nu pot sa-ti spun decat ca o sa-l iubesti la fel de mult si poate mai mult avand in vedere pierderile tale.Nu trebuie decat sa-ti revii din supararea ta sa si sa privesti dincolo de ea.Gandeste-te numai la faptul ca acolo undeva exista un bebit care are nevoie de o mamica si aici undeva tu ai nevoie de un bebit.O sa-ti dai seama cred cand o sa-l tii pt. prima oara in brate cat de mult poti sa ibesti un bebit care nu este nascut de tine.
Nici eu nu pot sa fac copii,si nu ma simt rau din pricina asta pt. ca sunt convinsa ca acolo undeva exista si pt. mine un sufletel si stiu ca o sa ne iubim la fel de mult ca si cum ar fi facut de mine.
Mergi pe sectiunea indicata si fetele te pot indruma sa faci primii pasi in aceasta privinta.
P.S. la anul o sa demarez si eu problema asa ca te rog sa ne scrii cum a decurs totul!!!

Mergi la inceput