cazier cu imputernicire

cazier cu imputernicire | Autor: Freia

Link direct la acest mesaj

Marius, Liviu

imi puteti spune daca pot cere si ridica cazierul surorii mele care nu este in tzara prin imputernicire?

Daca da, aceasta imputernicire trebuie facuta la Ambasada Rominiei din tzara unde se afla sora mea? Mai trebuie sa fac eu ceva dupa aia? Adeca mai am nevoie si de alte acte ca sa ma duc la Sectia de Politie?

multumesc,

Freia si Alexa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malina spune:

si eu am ridicat cazierul unei perietene . Am avut imputernicire facuta la un notar, eu aici am tradus-o si legalizat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Da,si mama mea mi-a scos recent cazierul juridic si financiar prin imputernicire facuta de mine la consulatul de care apartin.Nu a avut nici un fel de problema,e perfect legal.
Dupa aceea a depus cazierul la politie,mie imi trebuia pt schimbarea numelui.

Succes!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

Din cate inteleg este vorba de cazierul judiciar. El se poate obtine de la sectia de politie si in temeiul unei imputerniciri. Sora ta poate sa redacteze imputernicirea la ambasada sau consulatul din tara in care este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

Liviu, sigur? adeca sigur tre sa mearga la Consulat sau Ambasada? ca vorbii azi la intalnire cu Marius si zicea ca merge si numai la notar.. si am apucat deja sa o sun pe soramea sa-i spun. Asta pe langa faptul ca ambasada e la 500 de km de ea .

PLS help cu info ca n-are sens sa faca 2 hartii dejeaba si sa arunce banii aiurea.

saru'mana

Freia si Alexa

Mergi la inceput