dragii mei,
apelez la voi in necunostiinta de cauza.pe scurt.pe 1 decmbrie fiind pe acasa,la ora 11 dimineata am dat sonorul tare la televizor si ascultat cu mare bucurie un concert de muzica populara.deh,am si eu slabiciuni!dupa nici jumatate de ora,vecinul,care isi renoveaza apartamentul cu 4 camere de asta vara,de dimineata de la oara 8 pana seara tarziu,mai sa-mi sparga usa cu pumnii.ca dau muzica tare si il deranjez!tot eu..nu am deschis de frica,nu stii niciodata ce nebuni sunt si eram si singura acasa.va intreb acum?daca se mai intampla ce masuri pot sa iau?aud mereu ca numai proprietarii au drepturi.dar chiriasii?numai obligatii de plata si atat?
multumesc,
Maria
Data viitoare cand vine si face galagie, cheama Politia. O sa-i aplice o amenda. Nu este nici o diferenta intre proprietar si chiriasi, decat in ceea ce priveste exercitarea dreptului de proprietate/folosinta. In relatiile cu tertii (vecinii) nu e nici o diferenta. Daca ora nu este in programul de respectare a linistii (nu stiu acum care mai este acest program, dar 11 dimineata in nici un caz nu e o ora de restrictie), atunci nu iti poate face nimik. Oricum, anunta-l ca data viitoare chemi Politia.