Monitorizare....

Monitorizare.... | Autor: utocatalina

Link direct la acest mesaj

Am si eu o intrebare...Ieri am fost la cabinetul d-ei doctor Moisa pentru dozarile hormonale ziua 2-4....Asistenta ei m-a intrebat ce analize am mai facut...daca HSG-ul a fost bun...si mi-a zis ca daca doctorita nu mi-a recomandat si dozarile hormonale pentru alte zile inseamna ca se multumeste numai cu acestea si ca daca totul iese bine si acum (celelalte recomandate de doctorita au iesit) probabil ma va monitoriza si va trece la o inseminare...Ce presupune aceasta monitorizare fetelor, pentru ca sunt sigura ca multe a-ti facut-o? Dar insemninarea cum este..doare...cum se procedeaza? Multumesc de pe acum si tot ce va doriti!

cata

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Monitorizare inseamna ca te cheama la eco vaginal pentru a-ti urmari ovulatia (dimensiunea folicului/foliculilor si a endometrului, pe ce ovar ai folicul format). Te cheama incepand cu ziua a 10a. Inseminarea nu doare.
Te pup. Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Merci bety...oricum dupa HSG-ul facu vreau sa-i dau bataie cu Problema este ca monitorizarea nu mi-o face luna asta...pentru ca rezultatele la dozari am inteles ca vin in 2, 3 saptamini....chiar si asa sper ca luna asta sa am noroc.....daca nu, dupa rezultate mai vad...Te pupic...

cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

BETY, te caut pe la aspirante. Ce-ai făcut marți la monitorizare? Eu am făcut deja inseminarea.Ieri.
Aștept vești de la tine.

Mergi la inceput

Indy tu unde ai facut inseminarea si cu ce doctor....cit a costat? Bety vad ca si tu ai fost la monitorizare....sa inteleg ca toate analizele ti-au iesit bune si ai trecut mai departe la monitorizare? Ce s-a intimplat la monitorizare si la ce doctor esti si unde ai facut monitorizarea?

cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

CATALINA, am făcut inseminarea la cabinetul Dr.Moisa. Costă 2.500.000 lei + 1 fiolă injectabilă de pregnil - 236.000 lei + monitorizarea - 250.000 lei. Nu te doare deloc, durează 2 minuțele după care mai stai vreo 3 minute pe masă, te ridici și pleci, apoi te rogi să se fi prins. Succes!

Mergi la inceput

Indy sper sa se fi prins la tine...si cred ca in curind o sa incerc si eu o inseminare...daca nu se prinde luna asta pe cale naturala...pentru ca dupa cum am scris am mare incredere in HSG-ul facut la Giulesti acum 3 saptamini....Te pupic...si sa iasa tot asa cum iti doresti!

cata

Mergi la inceput

Indy - ti-am raspuns la mesaj.
Cata: eu o fac dupa laparo. Nu am facut analize decat pentru chlamydia, ureaplasma si micoplasma. In rest...Ce o da Dumnezeu!
Va , Beatrice

Mergi la inceput

Cata: scuze, dar acum am "pitici" pe cap, multi, la servici.
Sunt tot pacienta doctoritei Moisa si ma duc la Giulesti.
Vezi ca am scris la "dimensiune foliculi" si pentru maine, am emotii.
Te inca o data, Beatrice

Mergi la inceput

Indy si Bety sunteti mai avansate ca mine in procesul de creare a lui bebe mic......dar sper sa ajung si eu cit mai repede avansata...aveti grija de voi si ascultati de tanti doctorita...si poate la anul avem toate noroc. Sa auzim numai de bine si va tin pumnii!

cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Mai, mai, mai!
Se pare ca s-a creat clanul pacientelor d-nei doktor Moisa.
La ce reklama i s-a facut pe forum , ar trebui sa ne faca toate inseminarile pe gratis.
Eu, daka nu ma cunoasteti inca, sunt o veche pacienta de a d-nei doktor. Tin la ea din ce in ce mai mult. A fost sg. care mi-a dat o sansa. Sper sa se si concretizeze candva.
Oricum, va urez tuturor mult succes. Sper, din tot sufletul, ca drumul pe care il veti parcurge, sa nu fie atat de lung si anevoios, percum a fost si... este al meu.
Cu lacrimi in suflet, va imbratisez pe toate Moisistele!
Drum drept spre marea realizare!
Dumnezeu sa ne ajute!
Pupici, Musete

Mergi la inceput