Buna fetelor,
Am si eu o intrebare : stiti cumva pentru ce e gravibinon-ul? A mai luat cineva?
Multumesc mult.
asa cum a spus si Tia pentru mentinerea sarcinii desi la Timisoara se da in tratamentul dupa FIV in cele doua sapt de asteptari.
Monica
Esentele tari se tin in sticlute mici.
Eu am inteles ca este pt cresterea si irigarea corespunzatoare a uterului pt ca bb sa se dezvolte normal.Eu aveam uterul mic si am avut nevoie de 3 sapt de gravibinom.Dupa 3 sapt a fost bine si l-am intrerupt.Sunt sarcini in care se da gravibinom pana la sfarsit.
La Timisoara s-a dat gravibinom imediat dupa ET tocmai din aceasta cauza.
Gabi.
Pentru mentinerea sarcinii.Si eu am facut.Initial mi s-au recomandat cam 16 fiole..insapentru ca erau cam scumpe,am facut numai 4-5.Acum 2 ani..erau cam 300.000 lei/fiola.
Insa...a fost oki pana la urma.Faza e ca se fac destul de greu..ca sunt uleioase!Stiu ca dura o gramada cat timp baga serul respectiv.
Corinna
http://community.webshots.com/user/korinnay
Multumesc mult fetelor.
Mie mi-a dat doctorul Pregnyl in ziua a 16-a, iar Gravibinon in ziua 18 si 22.
Ce ziceti, am sanse sa fiu
?
Eu, sper din tot sufletul.
Va pup si multumesc inca o data.

Mie mi l-au prescris acum 8 ani ,eram la a doua sarcina ,pe prima o pierdusem din motive nici acum stiute si la a doua mi s-a spus ca am 5%sanse sa o pastrez asa ca am facut tratament cu gravibinon si: rezultatul se numeste Robert si are 8 ani.
Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2