Nu se vad pozele!!!
In sfarsit am pus si eu niste pozici in album dar nu se vad!!!!!!!
Sunt in format jpeg, au sub 100k (cam 90si ceva -ca le-am micsorat), le-am trimis catre server dar nu se vad.
Ma ajuta cineva?Va rog!
camelia si Fineas (n.28.10.2001)
Raspunsuri
admin spune:
Probabil ca le-ai exportat cu prea multe culori. Incearca sa le re-creezi si sa vezi daca le poti vizualiza local in browser (Optiunea open file din Internet explorer). Daca le vezi local o sa se vada si pe server...
gabitzam spune:
Eu incerc de mult sa-mi pun poze in album, sint format jpg, au sub 100k, si totusi imi intoarce eroare de fiecare data. Unde gresesc?
Gabitza
camelia.t spune:
quote:
Originally posted by ADMIN
Probabil ca le-ai exportat cu prea multe culori. Incearca sa le re-creezi si sa vezi daca le poti vizualiza local in browser (Optiunea open file din Internet explorer). Daca le vezi local o sa se vada si pe server...
Le-am "desaturat" de culori, cu Internet Explorer le pot vedea in format jpeg dar pe site tot nu se vad!!!
camelia si Fineas (n.28.10.2001)
Florentina G spune:
Luminati-ma si pe mine! Am album de poze la yahoo si nu stiu cum sa fac sa trimit pozele pe DC.
Eu sunt cam stangace in privinta asta!
Multumesc mult!
Tina
Oana_B spune:
Adica vrei ca pozele ce le ai la yahoo sa le incarci la albumul de la DC? La yahoo banuiesc ca le-ai incarcat de la tine din computer, aceeasi manevra faci si pentru albul DC sau daca nu le mai ai te duci la album la yahoo dai clic dreapta pe o poza si ii dai "save picture as" si o salvezi la tine in computer si dupa aia faci pasul cu incarcatul la albumul DC
Ar fi fain sa fie asa o metoda de import direct de la un album la altul da' nu cred sa existe
Succes
Oana_B
Veve spune:
O alta sugestie,probabil nu cea potrivita in cazul de fata,dar de care m-am lovit:nu incarca poza daca are titulatura lunga.Am schimbat denumirea si le-a acceptat.
Irina,veve & croko
pozici
marius spune:
quote:
Originally posted by Florentina G
Luminati-ma si pe mine! Am album de poze la yahoo si nu stiu cum sa fac sa trimit pozele pe DC.
Eu sunt cam stangace in privinta asta!
Multumesc mult!
Tina
Te ajut eu scrie-mi PM
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
gabitzam spune:
Repet intrebarea de acum citeva zile:
Eu incerc de mult sa-mi pun poze in album, sint format jpg, au sub 100k, si totusi imi intoarce eroare de fiecare data. Unde gresesc?
Gabitza