Fulgi de cereale.
De la ce varsta ii pot da fulgi de cereale cu lapte? Cereale din alea la cutie de la Nestle sau alte firme, cu fulgi mai mari care se inmoaie in lapte, cereale cu fel de fel de vitamine (daca o fi adevarat ce scrie pe cutii). Sau fulgi de care mancam noi? Daca au cacao e vreo problema daca Andra are peste un an?
Multumesc.
ANDRUTA mica si mamica ALINA
Raspunsuri
Luizax spune:
Poti sa ii dai linistita daca are peste 1 an. Ba chiar am vazut la nestle cereale cu cacao...si era trecut pe cutie ca se dau de la 12 luni.
Luizax - karkotash shef!
diana904 spune:
Eu am inceput de vreo saptamina sa ii dau lui Tudor (1n si jumatate) din aceia de la Nestle cu miere (cutia e galbena).Catincai cred ca i-am dat si mai devreme, pe la 1 an si vreo 2 luni am inceput, dar ea le prefera si atunci , ca si acum pe cele rotunde "bilutele de cacao", eram cam stresata din cauza formei lor, imi era teama sa nu-i alunece pe git si sa se innece cu ele, dar a fost ok. Cred ca poti sa ii dai linistita Andrei. Cacao(din cea care nu e speciala pentru bebelusi) stiam ca nu se da pina la 1 an, dupa aceasta virsta nu cred ca mai e vreo problema.
Camelia spune:
Am si eu o intrebare: daca nu se da ciocolata la bebelusi, de ce fac aici toate firmele (Hipp, Nestle etc) brei pt. bebei cu fulgi de ciocolata (Stracciatella)? Si mai si scrie pe cutie ca se dau de la 8 luni...
Luizax spune:
Came...o fi speciala pt. bebei..fara cofeina. Io daca i-ash da lu Alex cacao..creca sar urca pe pereti...ca shasha are o energie de ne omoara!
Luizax - karkotash shef!
Camelia spune:
Aha, o.k. Luiza.Merci!Eu am incercat sa-i dau Teodorei brei din ala cu ciocolata dar nu-i place.Desi odata a apucat la o bombonica Mars si se juca cu ea si la un moment dat o aud plescaind.Desfacuse , smechera, ambalajul si papa la ciocolata Mars de m-am speriat!Dar Stracciatella nu-i place!
quote:
Originally posted by Luizax
Came...o fi speciala pt. bebei..fara cofeina. Io daca i-ash da lu Alex cacao..creca sar urca pe pereti...ca shasha are o energie de ne omoara!
Luizax - karkotash shef!
GabrielaG spune:
Eu luam cereale de la dr. Oetker (cu cereale si fructe multe) si le dadeam putin prin masina de cafea, apoi in lapte se umflau si de la fructe avea si un gust dulce, iar bb manca cu pofta.
Sanayaye,
Gabriela si baietii
danielac spune:
Alina nu i-am dat pana acum cereale?
pe cutii scrie varsta de la care pot fi date: cred ca minima este 4 luni, faina de orez, dar acum Milupa a scos de la 3 luni.
Dianei ii plac numai cerealele Bebelac cu orez si caise sau orez si zmeura.
Dana si Diana-Maria
dodo spune:
Inainte sa incepi cu cereale, intreaba pediatrul bb-ului daca poti incepe. Poti incepe cu cereale de pe la 4 luni - oricum e important sa vezi daca incepe sa aibe reflex de deglutitie, nu numai cel de supt. Cereale cu cacao nu te-as sfatui sa incepi sa-i dai, nu ca nu ar fi bune, ci din contra, s-ar putea sa nu mai vrea si alte feluri si atunci ce te faci? E bine sa incepi cu altele si sa eviti cacao. O sa-mi spui de ce producatorii fac si recomanda bb-ilor de la virste mici - trebuie sa aibe vinzare iar ciocolata place tuturora, din pacate!!!