Nu pot sa fac update la pagina personala

Nu pot sa fac update la pagina personala | Autor: iren

Link direct la acest mesaj

Am pus o poza noua pe pagina, dar nu ma lasa sa modific informatiile, imi da eroare mereu. Care-i problema?

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
Poze cu noi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ce spune? Care este mesajul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Asta imi spune:
HTTP 500 - Interner Serverfehler
Internet Explorer

atunci cind nu-mi zice ca la pagina personala au acces doar membrii...

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Buna,

nici la mine nu merge :(
eu pot skimba poza,dar nu pot skimba descrierea pozei,nici nu pot sterge descrierea pozei anterioare
plizzzzz,help

Samurai-lady si bb Ken

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by Samurai-lady

Buna,

nici la mine nu merge :(
eu pot skimba poza,dar nu pot skimba descrierea pozei,nici nu pot sterge descrierea pozei anterioare
plizzzzz,help

Samurai-lady si bb Ken

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Am exact aceeasi chestie, doar poza am reusit s-o schimb.

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Si eu am aceeasi problema,de doua zile incerc si am ajuns la limita rabdarii...Acum vad ca nu sint singura!
Marius...cineva...va rugam ajutati-ne!!!
E ridicol sa vezi poza noua si comentariile vechi!!!
Ex eu am pus o poza de citeva zile si in explicatii scrie ca sintem toti impreuna,pe 15 feb...bla...bla...bla...Poza o pot schimba,de "n" ori,dar nu si textul...ma repet,de suparare!

"I will hold Christmas in my heart, and try to keep it all the year." - Charles Dickens.
POZELE NOASTRE: aici Poze noi!!! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33733" target="_blank">GEMENII
KALA CHRISTUGHENA! Theodora,Alexandros & Yannis

Mergi la inceput

Merge. Click pe poza (imaginea) la care doriti sa schimbati descrierea (comentariul) si se deschide un ecran interogativ unde aveti posibilitatea sa stergeti poza sau sa schimbati descrierea (comentariul) sau sa o mutati in alt album - daca v-ati proiectat sectiuni pe album si asa mai departe precum si un buton submit query pe care il apasati pentru a trimite cererea catre server. Nu sunt probleme cu serverul deci merge. Exemplu este albumul meu pagina a doua unde am schimbat in mod deliberat comentariul la una din pozitii in "proba".

Succes!

Marius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Marius,multumom,dar cred ca nu ai inteles!
Ceea ce descrii tu e legat de album,chiar am pus si eu azi poze noi si mi s-a parut foarte usor,dar noi vorbim de PAGINA PERSONALA!!!
Da un clik la profilul meu si du-te sa vezi pagina personala si comentariul...
Noi asta nu putem schimba,COMENTARIUL DE LA PAGINA PERSONALA!
Oricum esti dragut ca intotdeauna!
Multumim si pt ca se propie ziua ta de nastere da-mi voie,OFF topic, sa-ti spun prima LA MULTI ANI!

"I will hold Christmas in my heart, and try to keep it all the year." - Charles Dickens.
POZELE NOASTRE: aici Poze noi!!! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33733" target="_blank">GEMENII
KALA CHRISTUGHENA! Theodora,Alexandros & Yannis

Mergi la inceput

Aaa...scuze am inteles, da acolo nu se poate deocamdata, se va repara. Probleme tehnice. Stiu de ele. Nimeni nu poate sa faca deocamdata nimic. Sorry!

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput