varsta sarcinii

varsta sarcinii | Autor: zanel

Link direct la acest mesaj

Buna!
Sunt atat de fericita! Sambata am fost la medic si mi-a confirmat prezenta sarcinii. Imi venea sa sar in sus de bucurie. Dar am si eu o intrebare. Cum sa calculez in ce saptamana sunt? Medicul mi-a spus ca am 9 saptamani, calculand de la data ultimei mele menstruatii (21.09.04). Cand citesc despre dezvoltarea fatului, la ce saptamana sa ma uit?
Precizez ca e prima mea sarcina si sunt foarte, foarte emotionata.
Va multumesc si va pup dulce pe toate.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

In primul rind, felicitari.
Se calculeaza asa cum ti-a spus dr, la la data ultimei menstruatii, iar daca citesti la site despre cum evolueaza, te tuci tot la sarcina de 9 saptamini, caci asa sint trecute peste tot (eventual se mentioneaza: a 9 saptamina de sarcina, 7 de la conceptie, si tot asa). Sarcina are 40 de sapt, intotdeauna calculate de la UM.
Mult succes!

Patricia

si o foarte jucausa!
saptamina 29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Felicitari, si multa sanatate si tie si bebelusului

asa e cum ti-a spus dr si cum a spus si Patricia , se calculeaza de la ultima menstruatie ,prima zi a UM .

iti doresc numai bine si o sarcina usoara

Adriana so bebelinul 17+

Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

zanel, felicitari pt. sarcina!!!
Sa dea D-zeu sa ai parte de o sarcina usoara si sa aduci pe lume un bebe frumos si sanatos. Sa ne tii la curent cu evolutia sarcinii, iar la momentul potrivit, se ne spui ce vei aduce pe lume si cum o sa il cheme pe bebe.
Sa te bucuri de perioada asta la maxim; este cea mai minunata din viata unei femei!
Mii de .

mariana tache, mamica lui Stefan.
http://community.webshots.com/user/tachemas - pozici.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377 - O poveste de suflet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Felicitari! Stiu cum e sa ai bucuria confirmarii sarcinii! Sa ai parte de un copil sanatos, bun si voios! Si sa duci sarcina usor si bine!
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Felicitari! Stiu cum e sa ai bucuria confirmarii sarcinii! Sa ai parte de un copil sanatos, bun si voios! Si sa duci sarcina usor si bine!
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliann spune:

am si eu o nelamurire, ori oi fi io tampita,. ori medicul meu s-a inselat cu privire la varsta sarcinii mele.m-am dus la el la 1 noiembrie si mi-a zis ca are 5 sapt, in conditiile in care mie imi venise ciclul pe 20 sept, deci, daca numar de atunci, mie imi ies 6 saptamani.ma insel eu oare?!!!!!cine ma lumineaza si pe mine????poate pare ceva neinsemnat, da pt mine conteaza saptamana aia

Mergi la inceput