problema cu pozele din album

problema cu pozele din album | Autor: iren

Link direct la acest mesaj

O sa va rog sa va uitati la pozele mele din albumul dc si sa-mi spune-ti de ce se vad asa, daca aveti idee, si ce ar trebui sa fac ca sa nu se mai vada asa
Multzam fain

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
Poze cu noi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Trebuie prelucrate un pic ca si dimensiune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

sunt prea zoomate(marite) si au pierdut din calitate....?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by symaco

sunt prea zoomate(marite) si au pierdut din calitate....?!

Io n-am facut nimic la poze, au fost facute cu aparat normal de foto, asa ca au dimensiunea originala, aproape 40k, am zis ca oricum se incadreaza, asa ca n-avea rost sa fac ceva la ele. Pentru album se maresc automat la 90k, oare?

Poze cu noi

Mergi la inceput

iren,din pacate ma pricep tare putzin in domeniu,ce am mai ´´furat´´de la sotul.in nici un caz nu cred ca trec automat la 90 de kb.e intrebare aiurita sa te intreb dc in dosarul tau de poze se vede la fel,sau numai in albumul de poze de pe dc??!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Sa stii ca m-am uitat pe webshot la pozele mele si se vad- o parte- cam tot la fel, da nu stiu de ce, ca pozele mele scoase sint ok...

Poze cu noi

Mergi la inceput

citez pe al meu sot`´´sunt nu numai reduse ci si extrem de puternic comprimate.asa au fost facute pt nu a ocupa prea mult loc,asa au fost facute de server!si in cazul acesta variatile de culoare se vad in trepte.acest efect nu mai este reversibil DAR poti sa le stergi si sa le bagi din nou ceva mai mici si atunci serverul le comprima mai putzin si mai dispar din acele patratele neplacute´´ám incheiat citatul!
bafta!

Mergi la inceput