Antivirus- avantaje si dezavantaje

Antivirus- avantaje si dezavantaje | Autor: iren

Link direct la acest mesaj

Spuneti-mi si mie, va rog, care este cel mai bun anti virus? Vreau sa-mi pun unul direct de la sursa, din-acela de un an, nu shtu cum se numeste, nu din-ala cumparat din magazin.
De care aveti(si cit a costat), si ce avantaje-dezavantaje are?
Multzam fain

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Eu am McAfee 8 de un an de zile, facut update periodic, nu am avut nici o problema cu virusii decand este in calculatorul meu. Il am de la un prieten care chiar este pe problema, se pricepe foarte bine la calculatoare si l-am recomadat la randul meu tuturor. Il poti gasi la www.mcafee.com . Nu am intalnit nici un dezavantaj.

Oana D

http://community.webshots.com/album/205792726GbMnHz?421

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

trebuie definit cumva ce inseamana acest dezavantaj...
de exemplu, in cazul sistemelor cu performante medii spre mici ( sa zicem un pentium 2 sau 3 la maxim 1G) care sunt folosite pentru a face chestii complicate (editare grafica sau video, programare sau mai sti eu ce astfel de minuni) nu e recomandata folosirea unui antivirus care sa acapareze o parte mare din resursele sistemului...
nortonul, ce exemplu, e foarte costisitor la acest aspect...
dar daca ai un p4 la 3.2 pe care il folosesti doar pentru programe din office si mai stiu eu ce alte chestii simple, folosirea nortonului nu e o problema...
referitor la cel mai bun program antivirus, parerile sunt impartite, insa iti dau o lista cu cateva dintre cele mai bune:

Mcafee
Panda AntiVirus 2005
Kaspersky
eTrust Antivirus
Norton Antivirus
Zone Alarm
BitDefender

si mai sunt, o gramada...
oricum, cam ce ai folosi, incearca s apui tot de la ei si un firewall...nu e 100% sigura treeaba, dar se intampla des sa apara anumite conflicte intre un antivitus de la unii si un firewall de la altii...deasmenea, nu e 100% sigur ca un antivirus si un firewall de la aceeasi ferma se vor intelege perfect mereu, dar cand apar astfel mici probleme de obicei sunt rezolvate rapid si eficeint...
bafta!

if you're grabbed by the balls you heart and soul will follow sooner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Dante, eu am p5- sper ca 5, in orice caz, ultimul ...ce s-ar potrivi?
Am inteles ca s-ar putea sa am unele dezavantaje cu firewall-ul, sa nu-mi lase anumite chestii sa treaca, e adevarat? Si ce pot face in cazul asta?

Poze cu noi

Mergi la inceput

firewall-ul iti va lasa sa treaca numai ce-i zici tu sa lase...
in fine, una peste alta, inceraca un trial de la zone alarm (cred ca il vei avea gratuit pentru vreo 30 de zile) vezi cum te impaci cu el, cat de greu ti se pare de umblat prin setari si chestii din astea si daca iti place cumpara o licenta...

vezi ca au si cu antivirus...

hai ca-ti dau si link-ul...

http://www.zonelabs.com/store/content/catalog/products/sku_list_zaav.jsp?lid=zassskulist_zaavnav

in dreapta sub More Information, mai jos vezi ca scrie trial version
mai departe te descurci...
a, vad ca nu e decat prentu 15 zile free, dar e timp destul ca sa-i faci o evaluare...
bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Dante, merci frumos

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Eu am eTrust EZ Armor Security Suite care a gratuit un an (peste un an mai vad:-); sunt cat se poate de multumita de el.
http://www.my-etrust.com/microsoft/register_cart_ms.cfm?CVVX$@GFDSG$YTU=755505&
(e antivirus si firewall)

Mergi la inceput

si eu la fel...
se pare ca antivirusul din zone labs e de la e Trust...
oricum, EZ merge bine, e rapid si avand in vedere ca sunt super protejat la ferma nu am probleme cu el...
dar, am mai auzit ca nu recunoaste toate semnaturile...si pareri avizate, zic eu...
oricum, eu in folosesc cu incredere si acasa si la ferma, m-am obisnuit cu el si am si un pic de grija...

Mergi la inceput