Buna !
Cine imi da o idee cum pot sa inregistrez muzica de pe o caseta audio pe HDD. Am o caseta veche pe care as vrea sa o trec apoi pe un CD.
Nicoll
Pai... de la o mufa de iesire(mufa de casti sau una dedicata, daca exista) din casetofonul/combina pe care asculti caseta audio, trebuie sa duci semnalul pe mufa de Line-in a pc-ului tau.
deci fizic, iti trebuie un cablu(stereo) care sa il cuplezi intre casetofon si placa de sunet a pc-ului.
Pe pc, iti trebuie un soft, care sa iti inregistreze semnalul de pe line-in si sa-l transforme in mp3.
Aici as putea sa iti dau cateva sfaturi, despre ce program sa folosesti, dar poate stie cineva ceva mai simplu ca mie ca de Soundforge nu ai auzit...
Cu respect,
Florin
Choose life
mai citeste si aici:
http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=19050&hl=
bafta!
if you're grabbed by the balls you heart and soul will follow sooner
Multumesc pentru idei, dar ce imi spuneti voi ma cam depaseste . Ceva mai simplu nu se poate? Eu am incercat cu Nero si cu Clean, dar sound-ul este prea slab si nu se aude aproape deloc. Nu imi dau seama care o fi problema
Nicoll
Hei lume ... nu a incercat nimeni sa faca asa ceva cu un program mai simplut? Eu am incercat si mi-a reusit oarecum doar ca nu se aude bine si nu stiu unde e buba... Poate fi o problema de la cablu? Pleaseee....
In primul rand cablul trebuie sa fie stereo. Din casetofon incearca sa dai volumul aproape de maxim iar din placa pe line in sa fie tot maxim. Ce program ai folosit?